Přidejte se: Cech Autoopravců České republiky

7. září 2020, 11:15

Skutečná podpora a prosazování zájmů všech autoopravců v České republice. Přidejte se k Cechu Autoopravců České republiky.
Jsme tým profesionálů, kteří zasvětili profesní život Automotive, a to na různých pozicích v národních i nadnárodních společnostech. Rádi bychom Vám v rámci nově vznikajícího Cechu nabídli naše bohaté zkušenosti se zaměřením na maximální využití Vašeho potenciálu a udržení či znovu nastartování Vašeho podnikání.

Čím se zabýváme?

Prosazování zájmů, podpora a poradenství autoopravcům – členům cechu ve vztahu k ostatním subjektům a institucím, ovlivňujícím podnikání v oblasti servisu vozů a prodeje
náhradních dílů (ND).

Havarijní servis
Vztah k pojišťovnám, asistenčním a odtahovým službám, ekonomika havarijního servisu (smluvní servisní hodinové sazby pro karosárnu a lakovnu, náklady na asistenční servis).

Flotilový servis
Vztah k leasingovým společnostem a velkým flotilovým firmám, podmínky smluv s leasingovými spol. a ekonomika fleetového servisu (rozsah servisních služeb pro fleetové klienty, náklady na pick-Up servis a asistenční servis, smluvní hodinové servisní sazby).

Originální vs. neoriginální ND
Problematika kvality originálních vs. neoriginálních ND. Ovlivnění záruky na vozidlo v případě použití neoriginálních ND při jeho servisování.

Certifikace servisu
Problematika certifikací servisu z hlediska jeho technologického vybavení, kvalifikace personálu pro: Havarijní, Fleetový, Záruční servis, Servis vozů s alternativním pohonem (LPG, CNG, elektrický pohon).

Optimalizace skladu ND
Analýza, hodnocení a optimalizace skladových zásob na servise. Klíčové parametry pro sklad ND a jejich ekonomický efekt.

Efektivita servisu
Analýza, hodnocení a zvyšování efektivity servisu. Klíčové servisní parametry a jejich ekonomický efekt.

Pokud máte zájem o skutečnou podporu svého podnikání a účast v nově vznikajícím Cechu Autoopravců, stačí pouze zaslat Váš kontakt na email: info@cechautoopravcu.cz.

Poté Vás budeme kontaktovat a zašleme Vám detailní informace o principu fugování a  výhodách, které Cech Autoopravců České republiky přináší při interakci s třetími stranami a institucemi ovlivňujícími podnikání v tomto oboru.

Děkujeme!
Přípravný výbor Cechu Autoopravců České republiky

Prezentace ve formátu PDF.

Komerční článek firmy Cechu Autoopravců České republiky

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!