Michelin si hledá cestu k řidičům prostřednictvím své inovované webové stránky

25. července 2011, 0:00

Společnost Michelin nedávno představila svou inovovanou webovou stránku. Změny zasáhly nejen design celé stránky, ale dotkly se rovněž kapitol, jejich členění a obsahu.

Nová stránka Michelin nabízí bohatší obsah a zjednodušenou navigaci po stránce tak, aby její návštěvník objevil požadovanou informaci co nejrychleji.

Pří přepracovávání webové stránky se aktivity Michelinu zaměřily hlavně na vytvoření digitální místa, kde spotřebitel nalezne všechny potřebné informace o značce a jejích produktech. Webová prezentace je moderní a je postavena na základě požadavků reálných spotřebitelů. Naleznete zde technická doporučení, odpovědi na vaše otázky, technické specifikace, zajímavé informace z historie i součastnosti firmy a také celou řadu fotografií a grafů.

Změnou prošel nejenom obsah, ale také vyhledávač prodejců a vyhledávač vhodné pneumatiky pro váš vůz. Návštěvníci tak mohou jednoduše a rychle nalézt požadovanou informaci. Nedílnou součástí jsou také informace o lokálních aktivitách společnosti, ViaMichelin a o nejznámějších gastronomických průvodcích světa – Michelin.

Navštivte www.michelin.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!