Záplava medailí na pláštích značky Continental

22. srpna 2012, 0:00

Na olympijských hrách v Londýně v roce 2012 sportovci sponzorovaní společností Continental znovu předvedli skvělý výkon.

Olympijské cyklistické závody byly doslova zlatým dolem. Na silnici, v triatlonu, na oválu či na horských kolech získali cyklisté na pláštích Conti čtyři zlaté, dvě stříbrné a dvě bronzové medaile, což podtrhává kvalitu našich produktů vyrobených v Korbachu.

Julie Bressetová zlatá v závodě na horských kolech
Třiadvacetiletá Francouzka Julie Bressetová znovu ovládla svou disciplínu a na pláštích Race King si dojela pro skvělé vítězství na olympiádě! Další pozice obsadily Sabine Spitzová z Německa a Georgia Couldová z USA. Na výtečném čtvrtém místě za nimi dojela Irina Kalentěvová, která měla také „obuty“ pláště Conti.

Bratři Brownleeové ovládli olympijský triatlon
Britové Alistair a Jonathan Brownleeové byli nejlepší z nejlepších v triatlonu. Jako jediný se mezi ně na druhé místo vklínil Španěl Javier Gomez. Výsledek: zlato a bronz v naší soutěži!

Týmový sprint žen = zlato pro Německo
Miriam Welteová a Kristina Vogelová získaly pro Německo a na německých pláštích olympijské zlato na dráze. V týmovém sprintu porazily soupeřky z Číny a Austrálie.

Marianne Vossová z Nizozemí přivedla peloton do cíle silničního závodu žen
Na pláští Conti si pro olympijské zlato přijela i Marianne Vossová, která zvítězila v silničním závodě žen. Za ní se umístily Elizabeth Armitsteadová a Olga Sabelinská.

Stříbro a bronz
Maximilian Levy získal v keirinu stříbro, když na dráze vybojoval druhé místo za britským národním hrdinou Chrisem Hoyem. O několik dní později si spolu s René Endersem a Robertem Förstemannem ještě vybojoval bronzovou medaili v týmovém sprintu.

 Judith Arndtová přidala další stříbrnou medaili v ženské časovce a zakončila tak celkově vynikající výkon na olympiádě.

Jsme hrdí na to, že svými produkty vyrobenými v Německu pomůžeme sportovcům i v budoucnu, a všem blahopřejeme k vítězství!

 
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!