Nový televizní spot společnosti Hankook je věnován zimě

20. října 2012, 0:00

Nový globální reklamní spot s názvem „Snowboarder“, vytvořený v rámci kampaně „Be one with it“, bude spuštěn ve vysílání počátkem října a poběží v Evropě i Spojených státech amerických až do konce prosince.

Společnost Hankook věří, že právě díky těmto krátkým reklamních spotům, se společnosti podaří udržet si výhodu nad svými konkurenty.TV spoty ilustrují velmi dynamické a estetické sekvence s nádhernými záběry a v průřezech se objevuje řítící se automobil s pneumatikami Hankook, který předvádí perfektní jízdu na hranici možností zimní krajinou. Spot, který byl natáčen v zasněžených horách Nového Zélandu v nadmořské výšce téměř 1220 metrů, se více podobá akčnímu filmu.

"Od prvního spuštění naší kampaně „Be one with it“ v květnu 2011, jsme obdrželi ohromné množství pochval od našich fanoušků po celém světě", řekl Se Heon Kim vicepresident pro divizi značky Hankook Tires.

Nový zimní spot hladce spojuje značku Hankook s bezchybným výkonem v těch nejextrémnějších podmínkách, ale také ukazuje nejlepší jízdní výkon pneumatik Hankook, aniž by bylo jakkoliv omezeno ovládání v těchto extrémních zimních podmínkách.

https://www.youtube.com/watch?v=xj6stsVQigg nebo také na kanálu MotoFocus YouTube

Zdroj: hankookpneu.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!