Pneumatiky Goodyear Wrangler DuraTrac získaly opět cenu čtenářů časopisu Off Road

22. září 2017, 8:56

Značka Goodyear si připsala další úspěch v čtenářské anketě německého časopisu Off Road. Letos vyhlásili jeho čtenáři Wrangler DuraTrac opět za nejlepší offroadové pneumatiky na trhu, a to již popáté za sebou.

Značka Goodyear si připsala další úspěch v čtenářské anketě německého časopisu Off Road
pneumatika Wrangler DuraTrac

Čtenáři časopisu Off Road mohli vybírat z celkem jedenácti nominovaných výrobků. Vítězně ze soutěže vyšly Wrangler DuraTrac, které získaly celkem 21,3 procenta všech hlasů. Hodnocení se zúčastnilo více než 20 tisíc čtenářů, kteří nominovali jak svou nejoblíbenější offroadovou pneumatiku, tak i nejoblíbenější offroad.

Goodyear Wrangler DuraTrac je zkonstruována speciálně pro náročnou offroadovou jízdu. Díky své odolnosti a všestrannosti pomáhá zvládnout i velmi obtížný terén.

Tuto cenu považujeme za zvláště významnou, protože čtenáři časopisu Off Road jsou skuteční odborníci a kladou na offroadové pneumatiky vysoké požadavky. Jejich hodnocení potvrzuje, že Wrangler DuraTrac dokáže dostát tomu, co slibuje,” řekl Mike Rytokoski, marketingový ředitel společnosti Goodyear v Evropě.

Cena za volbu čtenářů časopisu Off Road má za sebou dlouhou tradici výběru nejlepších offroadových vozidel. Uděluje se od roku 1982, ale cena za nejlepší offroadové pneumatiky byla zavedena teprve před pěti lety. Goodyear v ní zatím vždy zvítězil.

Související články

Goodyear staví automatizovaný závod na výrobu pneumatik
Goodyear staví automatizovaný závod na výrobu pneumatik

Společnost Goodyear pokračuje v uplatňování svého obchodního modelu založeného na propojování. V polovině září oznámila záměr vybudovat v Lucembursku nový výrobní závod, který bude využívat nejmodernější výrobní proces, aby dokázal splnit rostoucí požadavky zákazníků a spotřebitelů na prémiové pneumatiky.

Celoroční pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získaly více než 54 homologací
Celoroční pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získaly více než 54 homologací

Od prvního představení před necelými dvěma lety již celoroční pneumatiky Goodyear Vector 4Seasons Gen-2 získaly více než 54 homologací pro 27 platforem deseti různých prvovýrobců. Jedná se např. o Audi, Citroën, Fiat, Ford, Opel, Renault, Seat, Škoda, Smart a Volkswagen.

SealTech jako řešení pro prodloužení provozuschopnosti vozidla po defektu
SealTech jako řešení pro prodloužení provozuschopnosti vozidla po defektu

Společnost Goodyear oznamuje, že její několikrát oceněné vysoce výkonné pneumatiky Eagle F1 Asymmetric 3, vybavené nejnovější technologií značky Goodyear – SealTech, schválila automobilka Volkswagen jako originální výbavu svého nového modelu Arteon.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!