BMW ocenilo společnost Bosch za vynikající spolupráci cenou „BMW Supplier Innovation Award“

24. dubna 2013, 22:01

Německý výrobce automobilů BMW Group ocenil společnost Bosch cenou „BMW Supplier Innovation Award“ (Cena BMW pro inovační dodavatele).

Cena vyznamenává dodavatele, kteří se vyznačují vynikajícími inovacemi a výkonem. „Jsme na toto ocenění velmi hrdí,“ říká Peter Tyroller, člen představenstva společnosti Robert Bosch GmbH zodpovědný za prodej a marketing. „Opět je tak vyzdvižena inovační síla našich zaměstnanců, díky níž máme technologický náskok.“

Robert Bosch GmbH získal zvláštní cenu jako inovační partner. Touto cenou BMW ocenilo vynikající vzájemnou spolupráci, která trvá již několik desetiletí. Bosch dosáhl několika inovačních milníků v široké řadě automobilových projektů, díky čemuž se z něj stal jeden z nejdůležitějších a nejvíce inovativních partnerů BMW. Mimo to byl Bosch také nominován v kategoriích „Connected Drive“ (Jízda v propojení s internetem, jinými vozy atd.) a „Sustainability“ (Udržitelný rozvoj).

Na slavnostním předávání ve svém projevu zdůraznil Herbert Diess, člen představenstva BMW AG zodpovědný za vývoj, důležitost nových technologií: „Na trhu s automobily je rozhodujícím faktorem inovace. Mnoho zákazníků se nakonec rozhodne pro auto s nejpůsobivějšími inovacemi. Inovace jsou vlastně klíčovým faktorem v naší roli průkopníka, který utváří mobilitu zítřka.“

Robert Bosch GmbH bude i nadále pokračovat ve vedení tohoto vývoje. Kromě neustálého zlepšování spalovacího motoru se Bosch například také naplno věnuje vývoji alternativních pohonů pro elektromobily, účinných vedlejších soustrojí a hydraulického hybridu. Inženýři ve společnosti Bosch zaměřují svou pozornost na celou řadu oblastí, mezi které patří mimo jiné i automatické řízení, inteligentní multimediální řešení a uživatelsky přívětivá rozhraní. Již dnes například řidiči těží z více než půl tuctu asistenčních systémů, které dříve byly vyhrazeny pro nejvyšší třídu automobilů a dnes se již stávají standardní součástí i kompaktních vozidel.

Další informace o „BMW Supplier Innovation Award“ na www.bmwgroup.com

Tisková zpráva Robert Bosch odbytová, foto: BMW

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!