Hankook Tire spouští novou digitální kampaň pro aktuální sezónu Evropské ligy UEFA 2014/2015

2. dubna 2015, 8:57

Digitální kampaň od výrobce pneumatik Hankook Tire pro sportovní fanoušky probíhá v rámci oficiálních sponzorských aktivit pro Evropskou ligu UEFA. Od těchto marketingových aktivit v oblasti sportu si výrobce slibuje efektivní oslovení svých zákazníků na evropských trzích.

V pondělí Hankook Tire spustil svoji novou digitální kampaň Hankook Tire Digital Fan Match pro fanoušky fotbalových týmů účastnících se Evropské ligy UEFA. Kampaň je plánovaná na období od 23. března do 27. května a oslovuje fotbalové nadšence a fanoušky fotbalových klubů, kteří v sezóně 2014/15 postoupili do čtvrtfinále.

Od nové digitální kampaně, která je součástí marketingových aktivit výrobce pneumatik v oblasti sportu, se očekává, že v rámci všeobecného nadšení o fotbal intenzivně osloví povědomí evropských spotřebitelů a současně fotbalových fanoušků o značce Hankook Tire. Výrobce pneumatik Hankook Tire je již třetí sezónou oficiálním partnerem Evropské ligy UEFA se záměrem neustále posilovat povědomí o značce svých produktů na evropských trzích a to pomocí podpory rozmanitých aktivit v oblasti sportu.

V rámci kampaně mohou fanoušci psát pozdravy svým oblíbeným fotbalovým klubům na největší webový fotbalový portál Goal.com, jakož i přes kanály sociálních médií, např. přes Facebook a Instagram. Kromě toho na webových stránkách kampaně (www.goal.com/beonewithyourteam) proběhne vyhodnocování počtu a obsahu zveřejněných zpráv. Tak se zjistí, který fotbalový klub se může pochlubit nejlepším duchem, tmelící společné nadšení svých fanoušků. Součástí kampaně je také výherní soutěž o vstupenky na jednotlivá utkání, poukázky na ubytování v hotelu a také vstupenky na rozhodující finálový zápas.

Pan Gangseung „Tony“ Lee, vice president pro marketing a prodej ve společnosti Hankook Tire Europe, prohlásil: „Jako oficiální partner Evropské ligy KotwicaUEFA je společnost Hankook Tire hrda na skutečnost, že se může podílet na další sezóně plné nadšení o fotbal a sdílet povědomí o značce našich produktů mezi evropskými fanoušky. Od této kampaně, která probíhá v Evropě, si slibujeme, že se nám v rámci našich marketingových aktivit v oblasti motosportu a kopané podaří realizovat další významný krok, jak oslovit evropské sportovní fanoušky naší značkou tak, že si naši značku budou ve svém povědomí spojovat se svým regionem“, dodal pan Lee.

Výrobce pneumatik Hankook Tire je oficiálním sponzorem Evropské ligy UEFA od roku 2012. Podporuje sportovní aktivity, které jsou oblíbené v regionálních komunitách. Od této činnosti si slibuje významné zvýšení povědomí o značce svých produktů, také na regionální úrovni.

Výrobce pneumatik Hankook Tire také působí v oblasti aplikace svých výrobních technologií a kvalitních produktů během motoristických závodů, na které své produkty oficiálně jako sponzor dodává. Jako oficiální sponzor dodává své exkluzivní pneumatiky také na automobilové závody Deutsche Tourenwagen Masters (DTM), jakož i na automobilové závody 24 Hour Series.

Tisková zpráva společnosti Hankook

Související články

Hankook hlásí stabilní finanční výsledky za rok 2014
Hankook hlásí stabilní finanční výsledky za rok 2014

Společnost Hankook Tire oznámila výsledky svého globálního prodeje za rok 2014 ve výši EUR 4,78 miliard (KRW 6,68 biliónů). Závazek společnosti k realizaci technických inovací nese viditelně své plody v podobě intenzivního růstu prodeje pneumatik typu UHP a rozšiřování dodávek pneumatik jako originální vybavení výrobcům prémiových značek automobilů. Společnost Hankook Tire dnes oznámila výsledky dosaženého […]

Hankook slaví úspěch v iF Design Award 2015
Hankook slaví úspěch v iF Design Award 2015

Hankook získal ocenění iF Design Award 2015 za svoji celoroční nákladní pneumatiku SmartFlex AH31. Moderní design v kombinaci se špičkovou technologií stojí za vysokým výkonem pneumatik. Rozměrová řada pneumatik SmartFlex AH31 bude ještě v roce 2015 výrazně rozšířena. esign pneumatik se jako u ostatních průmyslových odvětví nezaměřuje pouze na estetický vzhled. Od příslušného produktového designu […]

Hankook dodává UHP pneumatiky pro vozy Porsche Macan
Hankook dodává UHP pneumatiky pro vozy Porsche Macan

Výrobce pneumatik Hankook rozšiřuje své stávající aktivity v oblasti dodávek pneumatik jako originální vybavení do výroby prémiových sportovních vozidel, jakož i vozidel typu SUV. Vlajková loď výrobce ve variantě pro vozy SUV, pneumatika Ventus S1 evo2 SUV, se nyní stává originálním vybavením ve výrobě vozů Porsche Macan, a sice ve velikostech 18 a 19 palců. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!