Goodyear a Juventus natočily nové video o tom, jak je pro hráče i řidiče důležitá bezpečnost

15. ledna 2016, 9:06

Společnost Goodyear a fotbalový klub Juventus, které spojuje mnohaleté partnerství, opět spojily síly a natočily krátké video v hlavní roli se čtyřmi hvězdami Juventusu – Andersonem Hernanesem, Samim Khedirou, Norbertem Murara Netem a Stefanem Sturarem. Již loni spolu vytvořily video Vydejte se na cestu jen se správným obutím, v němž upozorňují na význam jak vhodné obuvi, tak i vhodných pneumatik.

Poselství nejnovějšího videa opět ztělesňuje slogan společnosti Goodyear „Made to Feel Good“ v humorné a odlehčené podobě, když nachází analogii mezi bezpečností na hřišti a bezpečností na silnici. Stejně jako si Juventus dělá starosti o bezpečnost svých hráčů, stará se Goodyear zase o bezpečnost svých řidičů. Správné pneumatiky přispívají k zajištění bezpečnosti, pohodlí a optimální výkonnosti, zejména s blížící se zimou.

„Jsme hrdí na to, že znovu spolupracujeme s tak prestižním klubem, jako je Juventus, abychom mohli upozornit na klíčový prvek našich výrobků. Bezpečnost byla pro Goodyear vždy zásadním tématem, což podtrhuje i video s mistry z Juventusu,“ řekl Matteo Castelli, ředitel marketinku osobních pneumatik Goodyear v Itálii.

Video, které se natáčelo ve Výcvikovém centru Juventusu, se bude vysílat 10. prosince na YouTube a www.goodyear.eu ve dvou délkových verzích – 90 a 110 vteřin. Partnerství společnosti Goodyear a klubu Juventus zahrnuje i reklamní kanály, jako například LED tabule po stranách hřiště, loga na ochozu tribun a spolupráci digitálních a sociálních sítí obou společností.

Související články

Goodyear: První sníh zůstává pro české řidiče nejpádnějším argumentem pro přezutí na zimní pneumatiky
Goodyear: První sníh zůstává pro české řidiče nejpádnějším argumentem pro přezutí na zimní pneumatiky

Přestože již pátým rokem je v České republice zimní obutí vozidel od 1. listopadu prakticky povinné, skutečně pádným argumentem pro přezutí na zimní pneumatiky pro české řidiče zřejmě zůstává až první sníh. Potvrdil to jak průzkum mezi reprezentativním vzorkem českým řidičů, tak i šetření v terénu, které tento týden iniciovala společnost Goodyear Dunlop Tires Czech. […]

Goodyear: Soutěž #MyWinterFeelGoodPlace oslavuje a nabízí online inspiraci na zimní cestování
Goodyear: Soutěž #MyWinterFeelGoodPlace oslavuje a nabízí online inspiraci na zimní cestování

Zima letos přichází brzy a v některých částech Evropy již dostali první sněhovou nadílku. Společnost Goodyear oslavuje krásu zimy na sociálních sítích i ve skutečnosti. Zákazníci mohou ze sociálních sítí poslat své fotky a videa oblíbených zimních míst z celého světa na platformu „My Winter Feel Good Place“ a vyhrát jednu ze zimních cen Goodyear. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!