First Stop podporuje české řidiče již 10 let

30. srpna 2016, 13:56

Celoevropská servisní síť First Stop slaví v České republice své 10. výročí. First Stop v současnosti provozuje 56 prodejních a servisních míst, která českým zákazníkům nabízejí rozsáhlé portfolio produktů a služeb v oblastech pneumatik, diagnostiky a údržby motorových vozidel.

Celoevropská síť servisů First Stop je součástí Bridgestone, největší společnosti na světě vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty. Značka First Stop byla založena v roce 1994 ve Velké Británii. Společnost prošla v uplynulých 22 letech dynamickým rozvojem a v současnosti zahrnuje 2.000 servisních míst v 25 evropských zemích.

First Stop se zaměřuje na poskytování služeb, týkajících se především výměny a oprav pneumatik pro osobní a nákladní vozidla. Každý rok je na automobily zákazníků servisů First Stop namontováno více než 10 milionů nových pneumatik. Téměř deset tisíc zaměstnanců servisů First Stop pomáhá řidičům svým know-how a zkušenostmi při výměně motorového oleje, elektronické diagnostice vozidel, údržbě akumulátoru, brzdové soustavy, výfukové soustavy, tlumičů a mnoha dalších službách.

Když jsme před deseti lety začínali budovat servisní síť First Stop v České republice, byli jsme si vědomi silné konkurence a fragmentace trhu. Během krátké doby se nám však podařilo vybudovat organizaci, která stanovuje vysoká měřítka v oblasti servisu. Naše servisní místa patří mezi nejlepší v Evropě a zajišťují servis pro vozidla největších provozovatelů vozových parků v České republice. Za tento úspěch vděčíme skvělým výkonům českého týmu, jakož i majitelům a zaměstnancům jednotlivých servisů. Bez nich by byl úspěch, jehož jsme dosáhli v uplynulých deseti letech, nemyslitelný,“ říká Christian Choppin, generální ředitel servisní sítě First Stop a maloobchodního prodeje pro východní Evropu, a dodává: „First Stop je důležitým prvkem v prodejní strategii společnosti Bridgestone a na rozvoji této servisní sítě budeme i nadále usilovně pracovat. Podporujeme naše stávající partnery a investujeme, abychom získali nové atraktivní lokality.“

Související články

Bridgestone vyvine nové pneumatiky pro Jaguar XJ220
Bridgestone vyvine nové pneumatiky pro Jaguar XJ220

Bridgestone zahájil spolupráci se společností Don Law ve Velké Británii s cílem vyvinout novou generaci pneumatik pro legendární sportovní vozy Jaguar XJ220. Původní spolupráce na vývoji pneumatik pro XJ220 je dobře zdokumentovaná. Nicméně před několika lety byla ukončena výroba pneumatik v rozměrech určených pro tento vůz.   Majitel společnosti Don Law otevřel při náhodném setkání […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!