Tři závody Bridgestone obdržely od společnosti General Motors ocenění za kvalitu

6. října 2016, 9:44

Závody na výrobu pneumatik Bridgestone v městech Béthune, Burgos a Poznaň získaly od společnosti General Motors Company (GM) ocenění Supplier Quality Excellence Awards 2015. Ocenění převzali manažeři kvality tří závodů na slavnostním vyhlášení v sídle společnosti GM Europe v Rüsselsheimu, které se uskutečnilo dne 16. září 2016.

„Supplier Quality Excellence Award“ je globálním oceněním. Vítězové musí splnit náročná kritéria kvality společnosti GM, včetně produktové kvality a certifikace systémů řízení kvality na základě požadavků GM.

Naším cílem je sloužit společnosti výrobky nejvyšší kvality, takže toto ocenění od GM je pro nás velkou poctou,“ řekl Christophe de Valroger, viceprezident (zodpovědný za oblast prvovýbavy) společnosti Bridgestone Europe NV/SA, a dodal: „Je to poklona pro všechny zaměstnance oceněných závodů, kteří vynakládají maximální úsilí, aby vycházeli vstříc potřebám našich zákazníků.

Závody Burgos a Béthune obdržely uvedené ocenění poprvé, zatímco závod Poznaň byl oceněn již podruhé.

Související články

Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia
Sportovní pneumatiky Bridgestone s technologií run-flat pro nový model Giulia

V říjnu a listopadu bude na pobočkách Auto Kelly probíhat Podzimní Road Show garážového vybavení 2016. Více na www.autokelly.cz.

Bridgestone na Pařížském autosalonu 2016
Bridgestone na Pařížském autosalonu 2016

Největší společnost na světě, vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, se vrací do Paříže s velkými inovacemi a zve širokou veřejnost k návštěvě své expozice, v níž budou veškeré novinky vystaveny. Expozice s výstavní plochou 360m² (Bridgestone, hala 1, stánek 202) bude zaměřena na nejnovější plody vývoje značek Bridgestone a Firestone v Evropě. Mezi ně patří […]

Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování
Bridgestone se vrací na svahy v rámci podpory Světového poháru v alpském lyžování

Bridgestone prodloužil smlouvu se Světovým pohárem v alpském lyžování (Audi FIS Ski World Cup) i pro nadcházející zimní sezony. Největší společnost na světě, vyrábějící pneumatiky a gumárenské produkty, bude během sezony 2016/2017, která je jubilejní padesátou sezonou Světového poháru v alpském lyžování (Audi FIS World Cup), sponzorovat 17 podniků Světového poháru v 7 evropských zemích. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!