Tisková konference firmy Genei a týmu Rebels Racing – foto + video

21. října 2012, 0:00

V pátek 19.10.1012 proběhla tisková konference firmy Genei, která představila společně s firmou Magneti Marelli servisní koncept Magneti Marelli Check Star Networt. U této příležitosti také proběhla tisková konference týmu Rebels Racing, která zhodnotila uplynulou sezónu a představila plány pro příští rok.

A je třeba dodat, že spojení obou konferencí nebylo náhodné, protože firma Genei je jedním ze sponzorů týmu Rebels Racing a formuli tohoto týmu zase mohou obdivovat zákazníci firmy Genei na víkendové akci.

Představení servisního konceptu Magneti Marelli Check Star Networt naleznete – ZDE.

Představení nováčkovské sezóny týmu Rebels Racing Formula SAE/Student Team z České zemědělské univerzity v Praze naleznete – ZDE.

Po tiskové konferenci byl přesun na polygon v Jihlavě, kdy měli všichni možnost si vyzkoušet jízdu ve voze Ford Fiesta, který je určen pro soutěže Ford Fiesta Cup. Motor Fiesty měl „jen“ 92 koní, ale s 900 kg lehkým vozem dělal divy. V reálu byla představena formule týmu Rebels Racing Saturn 6 a na ploše bylo možnost vidět kaskadérské kousky s motorkou jeho ze sponzorů týmu výrobce energy drinků Fakeer. Komu to bylo málo, mohl se projet kabrioletem Caterham.

Tento den byl určen pro novináře, ale v sobotu a neděli akce pokračovala pro zákazníky firmy Genei. Jak jsme se bavili my, novináři, se můžete podívat na následujících fotografiích.

Všechny fotografie naleznete na našich facebookových stránkách – ZDE.

Video naleznete na nešem kanálu YouTube – ZDE.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!