Veletrh Stahlgruber v Norimberku 2012

12. listopadu 2012, 0:00

Ve dnech 10. a 11. listopadu 2012 se v německém Norimberku uskutečnil další ročník tradičního veletrhu pořádaného společností Stahlgruber. Na ploše přes 10 000 m² se představilo hned několik desítek vystavovatelů.

Akce se zúčastnilo také 100 zákazníků společností Autobenex a Autocora. Zákazníci, kteří přijeli z České republiky buď speciálně vypravenými autobusy, nebo i vlastní dopravou, se měli na co dívat. Po zaregistrování na české recepci se začali seznamovat se stánky téměř 140 vystavovatelů, mezi kterými našli většinu nejvýznamnějších dodavatelů společnosti Stahlgruber a mohli se tak seznámit s podstatnou částí jeho širokého portfolia. Prohlídka všech stánků zabrala návštěvníkům několik hodin. Pro české návštěvníky bylo jistě milým překvapením, že na řadě stánků se setkali s česky mluvícími odbornými poradci a zástupci vystavovatelů.

Výstava byla zaměřena na prakticky všechna odvětví autoopravárenství a kompletní sortiment autodílů. Velký zájem projevovali naši zákazníci především o sortiment servisního vybavení. Na veletrhu se jim naskytla jedinečná příležitost na vlastní oči si prohlédnout, prakticky vyzkoušet a porovnat stroje různých typů a výrobců. Na jednotlivých stáncích probíhaly ukázky prací s nejnovější technikou a nářadím, demonstrace oprav karoserií, přezouvání a vyvažování pneumatik, práce s diagnostikou atd. Zákazníci se mohli opřít o odborné rady našich obchodních zástupců a především kompletního týmu specialistů na garážovou techniku, který na této akci samozřejmě nemohl chybět.

Několik stánků představovalo aktuální trendy z oblasti servisních konceptů nebo zákazníkům Autocory dobře známý katalog STAkis. Zpestřením byl pak bohatý doprovodný program. Dámy mohly zdarma využít wellness poukaz. Pro děti byly připravené hry na herních konzolích, trenažéry jízdy ve formuli nebo westernový koutek. Pánové ocenili stánek věnovaný kalendáři Werkstattkultur, kde si mohli pořídit vlastní profesionální fotografii se sličnými modelkami ve stylu nadcházejícího ročníku tohoto uznávaného kalendáře. Pro všechny návštěvníky bylo připravené bohaté občerstvení ve stylu tradiční bavorské kuchyně.

Fotografie zdroj: Stahlgruber

Další fotagrafie v galerii níže nebo na facebooku – ZDE.

 

 

 

 

Související články

Stahlgruber veletrh Norimberk 2013
Stahlgruber veletrh Norimberk 2013

Tak jako každý rok je druhý listopadový týden na výstavišti v německém Norimberku vyhrazen veletrhu společnosti Stahlgruber a jejích dodavatelů. A tak jako každý rok se výstavy v roli hostitelů zúčastňují i společnosti Autocora a Autobenex, nejen z České, ale i Slovenské republiky. V sobotu 9. listopadu měli zákazníci těchto společností jedinečnou možnost si s […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!