Veletrh EUROTRANS

22. července 2013, 16:08

Vystavovatelé servisní techniky, konference Mobilita, Den autoservisní techniky, elektrické autobusy pro město a Šalina Pub – to vše na veletrhu EUROTRANS.

Největší část veletrhu EUROTRANS tvoří vystavovatelé autoservisní techniky
Mezinárodní dopravní veletrh EUROTRANS se bude konat od 8. do 10. října souběžně s Mezinárodním strojírenským veletrhem MSV na brněnském výstavišti v hale G2. Na výstavní ploše v této hale budou dominovat vystavovatelé autoservisní techniky. Mezi největší vystavovatele v tomto oboru patří Ing. Alice Smejkalová – MITERAL, Technology Garage, Otto Christ Wash Systems nebo Autoservis akademie. Z logistické branže lze jmenovat například Yusen Logistics, z železniční branže Železniční opravovne a strojárne Zvolen. Pro návštěvníky nejsou MSV a EUROTRANS odděleny, každá osoba pohybující se po výstavišti může navštívit oba veletrh

Konference Mobilita budoucnosti bude třídenní
Po celé tři dny trvání veletrhu EUROTRANS bude probíhat také konference Mobilita budoucnosti. Toto odborné setkání je nejvýznamnější částí doprovodného programu a zúčastnit se ho může každý návštěvník veletrhu. Účast na konferenci je zdarma, do konce července bude spuštěna registrace na jednotlivé části konference. Při registraci na konferenci obdrží návštěvník voucher na zlevněné vstupné 130 korun. Konference proběhne přímo v pavilonu G2.

Středa 9. října bude na EUROTRANSu Dnem autoservisní techniky
EUROTRANS navazuje mimo jiné na veletrh AUTOTEC, v jehož průběhu byly vždy vyhlašovány výsledky soutěží z autoservisní branže. Tato vyhlášení budou základním bodem programu středečního Dne autoservisní techniky. Od 10 do 12 hodin budou vyhlášeni držitelé titulů:
    • Autoservis roku 2013
    • Autoopravář roku 2013
    • Pneuservis roku 2013
    • Škola vyučující autoobory roku 2013

Odpoledne naváže program na téma logistika služeb pro autoservisy.

Elektrické autobusy pro město
Úterní odpoledne bude na konferenci Mobilita budoucnosti věnováno aktuálnímu tématu elektromobility. Garantem tohoto programu je společnost ing. Jakub Slavík – Consulting Services. Ing. Jakub Slavík je hlavním autorem studie E-mobilita v MHD. Hovořit se bude o konkrétních technologiích ve vozidlech a zkušenostech ze zahraničí. V panelové diskuzi vystoupí zástupci např. ŠKODA ELECTRIC, EKOVA Electric, DP Ostrava či EVC Group.

Šalina Pub – netradiční využití tramvaje pro reklamu
V kolejišti se na veletrhu EUROTRANS představí také společné dílo pivovaru Heineken a Dopravního podniku města Brna – tramvaj typu K2R přestavěná k propagaci značky Starobrno. Tato skutečná hospoda na kolejích nabízí veškerý komfort pro konzumenty piva a hlavně netradiční a účinnou reklamu pro pivovar. Tento reklamní nosič je novinkou letošního léta a samozřejmě se objevuje i v ulicích Brna. Na výstavišti bude v plném provozu po celou otevírací dobu veletrhu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!