Úspěšné EXPO 2018

7. května 2018, 15:59

Stovky mechaniků a majitelů autoservisů z celé České republiky se v sobotu sjely na výstaviště v pražských Letňanech, kde sesterské společnosti APM Automotive a Stahlgruber CZ uspořádaly první společný veletrh dodavatelů autodílů a servisního vybavení s názvem EXPO 2018. Akce, která na českém aftermarketovém trhu nemá obdoby, se tak nadmíru vydařila…

EXPO 2018

„Premiérové EXPO 2018 přineslo jen samá pozitiva. Nás jako pořadatele potěšil nejen velký zájem našich zákazníků, ale i kladné hodnocení organizace ze strany vystavovatelů, se kterými jsem mluvil. Také oni byli příjemně překvapeni vysokým počtem návštěvníků i velkým zájmem o informace o vystavovaných produktech,“ říká šéf produktového managementu APM Automotive Bc. Tomáš Raiser s tím, že většina zástupců vystavujících firem má s podobnými veletrhy velké zkušenosti ze zahraničí a mají tedy s čím srovnávat.

Spokojení přitom viditelně byli i návštěvníci veletrhu, na kterém kromě výstavních expozic bezmála stovky výrobců a dodavatelů autodílů či servisního vybavení čekaly také odborné přednášky, bohaté občerstvení a doprovodný program pro celou rodinu. Výstavu ukončilo losování tomboly o desítky atraktivních cen a závěrečný koncert kapely Eddie Stoilow.

Podrobnější reportáž přineseme příští týden…

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 9. května 2018, 8:33 0 -8

Na přiložených fotografiích jsou jen záběry stánků APM a jejich konceptu AutoProfiTeam. Kde je Stahlgruber? Je zde jasně vidět, kdo v jejich holdingu (APM/STG) hraje druhé housle!

Odpověď

Redakce, 9. května 2018, 9:10 4 0

Dobrý den, je to tisková zpráva přímo APM, proto jsou tam fotografie firmy APM. V tomto týdnu bude oficiální zpráva firmy Stahlgruber a my také připravujeme reportáž z této akce.

Odpověď

Anonym, 15. května 2018, 23:24 0 -3

Obě dodavatelské firmy jsou společně součástí uskupení CZ Aftermarket Holding GmbH. Proto by bylo pochopitelné, pokud pořádají společnou výstavu, že i následné tiskové zprávy nebudou tendenční a budou naopak vyvážené. Do tohoto holdingu však vstoupil jeden z dvojice slabší a nepokrytě profituje ze síly toho druhého. Kdo zná zákulisí tohoto holdingu, dobře ví, že jeden z této dvojice od samého počátku nedodržuje dohodnutá pravidla spolupráce a to, že skutečným "šéfem" holdingu není jeho jednatel p. Kaiser, ale obchodní ředitel APM p. Krejsa. Pak se není čemu divit.

Odpověď

Anonym, 30. května 2018, 15:58 0 0

Kdo je silný a kdo slabý ? Děkuji

Odpověď