První ročník EXPO 2018 za námi!

10. května 2018, 6:52

Dne 05. 05. 2018 se na pražském výstavišti v Letňanech konal první ročník veletrhu s náhradními díly a servisním vybavením s názvem EXPO 2018, kde za jeho organizací stála společnost STAHLGRUBER CZ a APM Automotive. Veletrh se mohl těšit velkému počtu vystavovatelů a návštěvníků.

Při přípravě této výstavy se organizační tým rozhodl, že koncept tohoto projektu bude inspirován německým veletrhem s názvem Leistungsschau, který nejméně 5krát do roka pořádají němečtí kolegové ze STAHLGRUBER GmbH. Veletrh, kde potěšení nenajdou pouze zákazníci, ale také jejich rodinní příslušníci.

Na rozloze 6.100 m2 mohlo více jak 3.000 návštěvníků najít přes 80 největších a nejvýznamnějších dodavatelů v oblasti náhradních dílů a servisního vybavení. Pro majitele servisů a jejich mechaniky byly připraveny zajímavé prodejní akce a veletržní nabídky, dále také semináře a workshopy z oblasti aftermarket. Pro dětské osazenstvo byl připravený dětský koutek s virtuální realitou, kinem, skákacím hradem, animátory aj. Nezapomnělo se ani na dámy, které se mohly odreagovat v relax zóně v podobě thajských masáží, stylingu, kosmetiky či kadeřnictví. Po celý den byl k dispozici bohatý catering s tradiční českou kuchyní, ale i s mezinárodními specialitami. Na závěr dne byla připravená bohatá tombola o ceny v podobě garážového a servisního vybavení, která se setkala s velkým zájmem všech návštěvníků. O finále tohoto úspěšného dne se postarala svým vystoupením pop-rocková skupina Eddie Stoilow.

První ročník zatím přinesl pouze pozitivní zpětné vazby jak od vystavovatelů, tak i návštěvníků. Pochválen byl nejenom program celého EXPA, ale i jeho samotná organizace čehož si nesmírně vážíme a již nyní se těšíme na další podobné budoucí akce.

Váš STAHLGRUBER tým!

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!