Důležité informace pro návštěvníky Messe Frankfurt (automechanika 2021)

18. srpna 2020, 13:24

V reakci na aktuální světovou situaci v pandemické době vyvinula společnost Messe Frankfurt koncepci hygienických norem a zdravotních a organizačních opatření. Tato opatření byla schválena a vydána dne 7. května 2020 na základě požadavků orgánů státní správy Hesenska. Prioritním cílem společnosti Messe Frankfurt je zajištění zdraví a bezpečnosti všech vystavovatelů, návštěvníků, servisních partnerů a zaměstnanců.

Z pozice organizátora a provozovatele veletržních prostor je společnost Messe Frankfurt zodpovědná za implementaci a dodržování opatření, a proto vystavovatelé, personál vystavovatele, dodavatelé stavebních prací, servisní partneři musí dodržovat tyto zásady a opatření ve stejném rozsahu jako při dodržování norem o ochraně zdraví na pracovišti, protipožárních opatření a obecných technických norem.

Vzhledem k vývoji celé situace sledujte prosím aktuální informace na messefrankfurt.com/hygiene.

Automechanika 2021 se bude konat 14. – 18. 9. 2021.

Veletržní opatření pro rok 2021

Velice nás těší trvající zájem o veletrhy, neboť všechna průmyslová odvětví potřebují nový impulz. Proto se společnost Messe Frankfurt rozhodla potvrdit současný veletržní plán pro rok 2021 a přijmout následující hygienická opatření, tak aby zajistila bezpečí všech osob, které se na veletrzích budou vyskytovat.

Pro bezpečnost a pohodlí všech návštěvníků doporučujeme zakoupit vstupenky předem online. Návštěvník je povinen se při koupi vstupenky registrovat a u jednodenních vstupenek závazně vyplnit, který den výstaviště navštíví. Návštěvníci jsou dále povinni poskytnout prohlášení o svém zdravotním stavu.

Veškeré vstupy a výstupy do/z jednotlivých stánků budou jasně označeny a každý návštěvník u nich může použít dezinfekci. Stejně tak budou vstupní prostory výstavních hal upraveny tak, aby návštěvník mohl dodržet veškerá nařízená hygienická opatření během odpočinku, čekání či další komunikace. Návštěvník bude moci využít bezkontaktní kontrolu při vstupu na výstaviště, elektronické vstupenky či elektronickou platbu.

Zvýšená hygienická opatření budou zohledněna také do intervalů čištění oblastí s vysokým provozem či často používaných povrchů. K bezpečnosti návštěvníků bude přispívat také monitoring kvality všech hygienických opatření během konání veletrhu či cirkulace čerstvého vzduchu. Nošení roušek podléhá zákonům platným v době události.

Pro více informací sledujte webové stránky oficiálního českého a slovenského zastoupení Messe Frankfurt –  czechrepublic.messefrankfurt.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!