MEWA: Nový katalog „World Wide Work by MEWA”

3. září 2015, 8:49

Od svářečské zástěry po hedvábnou šálu. V novém katalogu „World Wide Work by MEWA” ženy dostávají, co si zaslouží. A muži také.
Bude to 360 stran plných atraktivních a funkčních ochranných pracovních pomůcek a ještě něco
navíc.

Přesně na podzim vychází nejnovější číslo značkového katalogu ochranných pracovních pomůcek „World Wide Work by MEWA“ (http://www.mewa.cz/ochranne-pracovni-pomucky). Heslo tohoto katalogu zní: Ženy v pracovním procesu. A tento název nebyl vybrán náhodou. „Počet žen, které shánějí módní pracovní oblečení a funkční doplňky, rapidně vzrostl,“ říká Veronika Lipovská, jednatelka MEWA Textil-Service s.r.o. „Tomuto vývoji se přizpůsobujeme naším aktuálním katalogem.“ Byla tedy rozšířena nabídka pro ženskou cílovou skupinu. Proto se vyrábějí mj. nové softshellové kalhoty v dámském střihu, ještě více vypasované bundy a větší výběr modelů dámské bezpečnostní obuvi. Celkový sortiment pro muže a ženy zahrnuje kolem 5000 položek, od ochranných pracovních pomůcek přes business wear až po outdoorové textilie.

World Wide Work by MEWA je jedinečná svou rozmanitostí známých značek z Evropy, které katalog sdružuje:

  • Jsou zde obsažena všechna významná jména z oboru od Ansell, Elten, Helly Hansen přes Hakro, Honeywell, Korsar až po Pumu.
  • Nabídka nově obsahuje francouzského výrobce Jallatte.
  • Lze zde nalézt mnoho inovačních technologií, např. pracovní obuv s pérováním ze sportovní oblasti nebo bezpečnostní rukavice splňující prakticky každý požadavek – od ochrany před pořezáním až po elektrostatický výboj.

Bezpečnost práce v komplexním balíčku
Nabídka World Wide Work by MEWA se liší od ostatních objednávkových katalogů také odborností, kterou MEWA jakožto expert na pracovní oblečení s bohatou tradicí nabízí. Kromě toho firma působí po celé Evropě, a tak může ze všech pracovišť stále zajišťovat vysokou kvalitu a doručitelnost také ve Španělsku, Belgii nebo Maďarsku. Jaký produkt se hodí pro jaké použití? Jak udělá firma všude celkový dobrý dojem? Zákazničtí poradci MEWA umějí na tuto otázku odpovědět, protože znají poptávku.

Zákazníci, kteří už používají nabídku služeb MEWA, najdou v nabídce „World Wide Work by MEWA“ barevně ladící doplňky ke svým pracovním nebo ochranným oděvům ve full-service. Je možné vyhotovit také individuální potisk nebo výšivku na jednotlivé kusy oblečení se jménem nebo logem firmy. Tak mohou být různé týmy jednoho podniku vybaveny kompletně a ve shodných barvách: Pracovní oděv v oddělení výroby, ochranné vybavení pro nebezpečné činnosti, business oblečení v oddělení managementu, včetně všech požadovaných detailů od ochranných brýlí až po hedvábnou šálu. U firmy Felder Löttechnik zabývající se pájecí technikou a sídlící v Oberhausenu už tyto výhody poznali: „Jsme od firmy MEWA vybaveni od hlavy k patě,“ říká Tanja Sell, nákupčí firmy Felder. „Všichni zaměstnanci nosí pracovní, popř. ochranné oblečení od MEWA. Zbytek objednáváme z katalogu. Co se týče pracovní obuvi, jsou naši zaměstnanci velmi vybíraví – muži dokonce více než ženy. Rádi nosí ty nejnovější modely z www-katalogu.“ Všechny položky lze dodat do 72 hodin. Katalog si lze objednat přes webovou stránku MEWA (http://www.mewa.cz/kontakt/objednaci-katalog).

Související články

Osvědčený systém čistících utěrek MEWA v kompletním servisu pro velké a malé dílny a výrobní haly
Osvědčený systém čistících utěrek MEWA v kompletním servisu pro velké a malé dílny a výrobní haly

Poskytovatel textilních služeb MEWA a lídr světového trhu v oblasti čistících utěrek v kompletním servisu pečuje o více než 55.600 výrobních hal a dílen vyrábějících a opravujících motorová vozidla po celé Evropě. Z více než desetileté zkušenosti tržního lídra těží stejnou měrou malí a velcí zákazníci. „Jsme tu pro každého. A počítáme takovým způsobem, že […]

Požární ochrana v podniku
Požární ochrana v podniku

Bezpečnostní kontejner: Bezpečné skladování a přeprava znečištěných opakovaně použitelných průmyslových utěrek. Kdo zanedbá požární ochranu v provozu, zaplatí za určitých okolností vysokou cenu. Toto platí zejména pro zacházení se znečištěnými opakovaně použitelnými průmyslovými utěrkami. Jsou praktické a pomáhají udržovat pracoviště v čistotě. Bez problémů otírají zbytky olejů a prostředků na chlazení a mazání. Olejové látky […]

MEWA: Malý pomocník, velká sací síla
MEWA: Malý pomocník, velká sací síla

Absorpční podložka Multitex od firmy MEWA pojme až 3 litry oleje. Flexibilním řešením, jak chránit velké a malé plochy před znečištěním a tekutinami, je absorpční podložka Multitex od firmy MEWA. Sací síla absorpční podložky se mnohokrát osvědčila v autodílnách i v průmyslové výrobě. Podložka je lehká a má velikost ručníku, váží jen 600 gramů a […]

Neustálá připravenost k použití: MEWA BIO-Circle
Neustálá připravenost k použití: MEWA BIO-Circle

Čištění dílů šetrné k životnímu prostředí a se všemi výhodami pro servis. Zaolejované šrouby, zamazaný nástroj, mastné kovové díly: Ve výrobě a při údržbě je nutné neustále čistit výrobní díly. Nejčistším řešením je mycí stůl s biologickým čisticím prostředkem. Tak se odstraní oleje i maziva, avšak při šetrnosti k pokožce a životnímu prostředí. Aby byl […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!