Oznámení autoAkademie

9. června 2011, 0:00

Společnost Svoboda & Partner, realizátor projektu autoAkademie, oznámila ukončení zastupování společnosti Continental Teves – Ate. Prohlášení pana Svobody, jednatele společnosti:

Vážený obchodní partneři,
s politováním jsme nuceni Vám oznámit, že naší společnosti Svoboda & Partner (Realizátor projektu autoAkademie ) byla vypovězena smlouva na zastupování společnosti Continental Teves – Ate, a s tím souvisejících aktivit výstavby sítě Ate Brzdových center a Ate Partner.

Zároveň Vám oznamujeme, že v souvislosti s tím byla z velmi závažných důvodů a s okamžitou platností ukončena spolupráce s naším školitelem, panem Zdeňkem Rýcem a jeho telefon byl odpojen.

Zároveň s touto, pro Vás jistě nepříjemnou zprávou, si Vás dovoluji ujistit, že náš projekt autoAkademie běží i nadále, a že budeme i nadále pro Vás poskytovat široké spektrum školení o automobilové technice, a provozu servisů. Tím hodláme navázat na úspěšná školení, která absolvovala v autoAkademii řada více než 7 000 účastníků z mnoha států Evropy. Stejně tak zůstávají nadále v platnosti Vaše školící průkazy autoAkademie.

Budeme i dále spolupracovat s Vašimi dodavateli a věříme, že naše nabídka bude, tak jako dodnes pro Vás zajímavá. Další informace najdete průběžně aktualizované na odkazu školení.

Stále je pro Vás u nás také k disposici technická HOT-line (+420) 251 613 333, kde jsme připraveni Vám bezplatně poskytovat veškerou technickou podporu, stejně jako platí nabídka na opravy řídících jednotek ve spolupráci s holandskou firmou Actronics.

S poděkováním za dosavadní spolupráci a přáním úspěšného rozvoje Vašeho dalšího podnikání zůstávám s přátelským pozdravem.

Za kolektiv autoAkademie
Ing. Zdeněk Svoboda
jednatel firmy

 

www.autoakademie.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!