V Itálii byla otevřena již 800. provozovna sítě Vianor

19. října 2011, 0:00

Síť provozoven Vianor, kterou vlastní společnost Nokian Tyres, se nepřetržitě rozšiřuje: v současnosti funguje již ve více než 20 zemích. Slavnostní otevření 800. provozovny proběhlo v italském městě Montebelluna ve středu 27. července 2011.

Jedná se o vůbec první provozovnu sítě Vianor v Itálii. Pevné postavení Vianoru na italském trhu umožnila franšízingová smlouva s Centro Gomme spa. Díky ní se provozovny budou moct dále rozšiřovat, především pak do oblastí, ve kterých se vyskytují zimní podmínky a v nichž je doporučené užití zimních pneumatik.

„Italský trh se zimními pneumatikami rychle narostl a po našich produktech je vysoká poptávka. Z tohoto důvodu pro nás rozšíření naší sítě do Itálie představuje přirozený krok kupředu. Hornaté oblasti v severní Itálii jsou typické svými sněhovými podmínkami, a vyžadují proto zimní pneumatiky, které jsou spolehlivé i v extrémním počasí. Přítomnost sítě Vianor v Itálii nám nyní umožňuje nabídnout zimní pneumatiky Nokian i do těchto oblastí. Do budoucna se chystáme rozvíjet naši síť provozoven tak, aby byla pokryta celá oblast severní Itálie,“ říká Olli Nuutila, obchodní ředitel společnosti Nokian Tyres.

Městu Montebelluna, které je vzdálené 50 kilometrů severozápadně od Benátek, vládnou náročné klimatické podmínky, typické pro celou severní Itálii. První provozovna je umístěna na frekventované objízdné trase a její zmodernizované prostory interiéru a dílny představují zároveň ukázkový prostor pro nové partnery Vianoru v dané oblasti. Vlajková loď v Montebelluně disponuje několika montážními stroji a poskytuje služby související s auto-pneu segmentem, přičemž ve svých prostorách uskladnila již více než 800 sad pneumatik.

vianor.cz

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!