Moderní, příjemné a efektivní on-line služby nejen z dílen těch největších

13. ledna 2014, 10:35

Že efektivní, příjemné a moderní služby nenabízí v oblasti autoopravárenství jen ti největší hráči na trhu, za nimiž stojí celé marketingové IT týmy, můžeme pozorovat například u nezávislého autoservisu Auto RUPEXIM z Vestce u Prahy.

Je ale pravdou, že Auto RUPEXIM již v dnešní době mezi „malé“ autoservisy rozhodně nepatří. Je například autorizovaným partnerem mezinárodní servisní sítě Q-SERVICE, sítě pneuservisů 4Fleet a smluvním partnerem několika významných pojišťoven a asistenčních služeb.

„Snažíme se zefektivnit a zpříjemnit svým zákazníkům starosti o servis jejich vozidel. Mezi nové služby, které jsme spustili od roku 2014, patří především možnost on-line objednání do servisu, což začíná být dnes již běžnou službou, ale především on-line nahlížení do servisní historie vozidel zákazníka. Zákazník má tak kdykoli odkudkoli přehled o tom, kdy a co se na jeho vozidlech opravovalo, jaké díly byly použity, a v neposlední řadě si může stáhnout celý účet ve formátu PDF. Na sezónu přezouvání připravujeme spuštění interaktivního kalendáře pro objednání na pneuservis, díky kterému zákazník uvidí volné termíny a sám si z pohodlí domova či kanceláře zarezervuje čas, který mu nejvíc vyhovuje. Odpadne mu tak nutnost kontaktovat nás telefonicky a složitě s asistentkou hledat volný a pro něho vyhovující termín“ – říká manažer autoservisu David Radev.

Na stránkách autoservisu RUPEXIM zákazníci naleznou například i konfigurátor litých kol, ale především mnoho informací o legislativě a problematice oprav nových vozidel, která jsou ještě v záruce.

Související články

O reportáži v pořadu Autosalon ještě jednou. Aneb, asi vše v pořádku nebylo
O reportáži v pořadu Autosalon ještě jednou. Aneb, asi vše v pořádku nebylo

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání se rozhodla zahájit s provozovatelem FTV Prima, spol. s r.o. správní řízení ve vztahu s výše uvedenou reportáží. O reportáži „Jak ušetřit na servisu“, který odvysílala stanice Prima Family 23.02.2013 v pořadu Autosalon jsme se již věnovali detailně, včetně názorů mnoha stran. K obsahu se tentokrát vracet nebudeme, názory […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!