Q-SERVICE: Garance mobility je stále oblíbenější

16. května 2014, 13:47

Síť profesionálních autoservisů Q-SERVICE nabízí již tradičně svým zákazníkům službu Garance mobility na dovolené a ani v letošním roce tomu není jinak. Pakliže si majitel automobilu před dovolenou sjedná servisní prohlídku vozidla za 249 Kč, získá navíc od Q-SERVICE garanci NON STOP hot-line asistence, bezplatného odtahu a zapůjčení náhradního vozidla v případě jakékoliv technické poruchy, která nastane v průběhu cesty.

Q-SERVICE nabízí službu Garance mobility od roku 2012 a u zákazníků se těší stále většímu zájmu.

„V roce 2012 využilo služby Garance mobility na 80 motoristů, v roce 2013 se počet takřka zdvojnásobil na celkových 140 zákazníků, kteří chtěli mít jistotu, že v případě nenadálé poruchy vozidla nezůstanou v zahraničí odkázáni pouze na tamní servisy s nejistotou, kolik za opravu zaplatí.“ říká Otakar Dvořák, manažer autoservisní sítě Q-SERVICE.

Q-SERVICE v rámci zakoupení služby garantuje opravu závady automobilu na počkání v partnerském servisu Q-SERVICE, v případě nepojízdnosti vozidla zdarma příjezd technika na místo problému, následný bezplatný odtah automobilu a poskytnutí náhradního vozu na dobu až šesti dnů také zdarma.

Služba Garance mobility je v letošním roce dostupná v šesti zemích Evropy – Česko, Slovensko, Maďarsko, Chorvatsko, Rumunsko a nově i Bulharsko. Možnost využít služby,nechat si před dovolenou zkontrolovat vozidlo a aktivovat službu garance mobility mají stejně tak jako v minulých letech motoristé od 1. května až do 31. srpna 2014, přičemž Garance mobility  platí až do 30. září 2014.

„Po úspěchu v podobě nárůstů zájemců o službu jsme oproti minulému roku do výběru zemí zařadili nově i Bulharsko, přičemž do budoucna plánujeme Garanci mobility nabídnout širšímu okruhu motoristů.“ dodává Otakar Dvořák.

Související články

Nezanedbávejte péči o klimatizaci ve svém autě, varuje Q-SERVICE
Nezanedbávejte péči o klimatizaci ve svém autě, varuje Q-SERVICE

Čeští řidiči si již zvykli na to, že je dvakrát do roka třeba vyměnit pneumatiky nebo že je po ujetí určitého počtu kilometrů nutné vyměnit olej v motoru, aby nedošlo k jeho zadření. Řidiči věnují péči o své automobily čím dál tím větší pozornost, ale stále existuje jedna oblast, kterou mnoho majitelů automobilů zanedbává – […]

Q-SERVICE spustil mobilní aplikaci
Q-SERVICE spustil mobilní aplikaci

Mezinárodní síť autoservisů Q-SERVICE přichází s novou mobilní aplikací pro iOS a Android, která pomůže motoristům jak zvládnout nečekané situace v autě, tak například najít nejbližší servis ze sítě Q-SERVICE v případě poruchy automobilu. Aplikaci Q-SERVICE mohou již několik měsíců využívat majitelé mobilních telefonů s operačním systémem Android, nyní ale aplikace přichází i ve verzi […]

Nové webové stránky Q-SERVICE
Nové webové stránky Q-SERVICE

Webové stránky servisního konceptu Q-SERVICE firmy Inter Cars jsou nyní v nové grafice. Více na cz.q-service.eu

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!