Eure!Car: školení v certifikované automobilové společnosti AD

25. ledna 2010, 0:00

Současné (i budoucí) autodílny jsou vystaveny nepřetržité výzvě: udržet krok s rozvojem technologie pro stále narůstající objem a rozmanitost vozidel.

Partneři ADI již dlouho chápou, že profesionální mechanici nepotřebují pouze kvalitní díly, vybavení a vynikající dodávkovou službu, ale také informace a školení. Poskytují nám proto aktuální technické informace, telefonickou linku pro technické problémy a především školení. Poslední jmenované je nejdůležitější a v budoucnosti může rozhodnout o přežití opravny.

Společnost AD International ve spolupráci se svými partnery v různých zemích vytvořila platformu Eure!Car, a to zejména proto, aby podpořila technické školicí kurzy v rámci organizace AD.

Co je Eure!Car?

Eure!Car je evropská platforma zaměřená na profesionální autodílny. Nabízí komplexní a přehledný seznam vysoce kvalitních školicích kurzů pro automechaniky, které organizují partneři společnosti AD v 26 evropských zemích a které koordinuje společnost Autodistribution International. Základ Eure!Car tvoří dynamická webová platforma, která nepřetržitě poskytuje podrobný seznam školicích kurzů nabízených partnery ADI a jejich obchodními partnery.

Prostřednictvím této platformy (eurecar.org) si mohou profesionální mechanici vybrat vhodný kurz z dostupných možností a následně kontaktovat organizátory přes internet nebo e-mailem, případně se rovnou zaregistrovat.

Jak lze kurz umístit do platformy Eure!Car?

Databáze zahrnuje pouze kurzy opatřené značkou Eure!Car. Školicí kurz získá označení Eure!Car pouze v následujícím případě:

• poskytuje jej partner skupiny AD Group,
• týká se „vyspělé technologie v automobilech“,
• vede jej uznávaný odborný instruktor, obvykle ve spolupráci se smluvními dodavateli společnost ADI, kteří podporují Eure!car,
• organizuje jej obchodní partner AD.

Mechanici, kteří se přihlásí na webové stránce Eure!Car, si mohou po dokončení certifikovaného kurzu Eure!Car nechat certifikát Eure!Car zaslat na adresu bydliště. Společnost AD prostřednictvím platformy Eure!Car poskytuje obchodním partnerům další
příležitost upozornit na nabízená školení a posílit vazby s profesionálními automechaniky.

Chcete-li se dozvědět další informace o platformě Eure!Car, přejděte na stránku www.eurecar.org nebo se obraťte na celostátní centrálu partnerů ADI.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!