Auto Kelly Partner Program: Školení Diagnostika vozidel 2- paralelní diagnostika (universál)

26. května 2010, 0:00

V souvislosti s technickou podporou zákazníků pro Vás firma Auto Kelly připravila další odborné školení „Diagnostika vozidel 2- paralelní diagnostika (universál)“.

Lektorem školení je opět pan Viktor Hetcl, DiS z EOCD Europe (Evropská centrální diagnostická kancelář), jehož články jistě znáte z časopisů Info Auto Kelly.

Charakteristika školení:
1. Tyto školící moduly jsou určené všem automechanikům, diagnostikům, kteří si chtějí rozšířit znalosti o paralelní diagnostiku, či teprve začínají s diagnostickým měřením pomocí digitálních osciloskopů, motortesterů bez rozdílu použití značky diagnostiky.
2. Dozvíte se více o funkci jednotlivých akčních členů, snímačů a čidel na motoru, o jejich poruchách, možnosti jejich proměření pomocí osciloskopu, multimetru, či správného vyhodnocení měřených parametrů.
3. Pomocí osciloskopu ve spojení s testerem elektroniky vozidel proběhne praktické měření na EOBD systémech a jejich detailní analýza.
4. Seznámíte se s problémy daného defektního vozidla a sami navrhnete možnost diagnostické analýzy a postup měření,

Proč školení absolvovat:
Budete schopni pomocí paralelní diagnostiky řešit složitější závady (tam kde končí možnosti sériové diagnostiky), hledat a odstraňovat skutečné příčiny jednotlivých závad. Naučíte se jak pracovat s moderními vozidly a budete umět číst v el. schématech apod.

Pro účastníky školení jsou připraveny vybrané položky za zvýhodněné ceny.

Datum:
Školení paralelní diagnostiky PD2-A(teorie) 26.5.2010
Školení paralelní diagnostiky PD2-B(praxe) 03.6.2010

Čas: 9:00 – 16.30
Místo: Školicí středisko Uničov (SOŠ), Moravské náměstí 861

Termín uzávěrky přihlášení na školení: na první termín do 24.5.2010 a na druhý termín do 31.5.2010.

Bližší informace o dalších místech a termínech konání školení Vám budou sděleny prostřednictvím obchodního zástupce Auto Kelly. V případě zájmu o více informací kontaktujte Jiřího Šedu na adrese: jiri.seda@autokelly.cz, nebo naši zákaznickou linku na telefonním čísle: 840 808 808.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!