MOTOR expert – Seminář pro autodiagnostiky a vedoucí pracovníky emisních stanic

15. února 2013, 9:25

Hledáte inspiraci na rozšíření služeb v oblasti autodiagnostiky, které přinesou Vašim zákazníkům snížení nákladů na provoz vozidel a Vám novou práci do servisu? Chcete získat objektivní informace o E85? Týká se Vás i problematika měření emisí?

Pokud ANO, přijměte pozvání na seminář: Nápady pro více práce v našich autoservisech aneb „Do servisů více práce, to je naše agitace !!

Seminář se bude konat 15.10.2013 od 10:00 hod. v prostorách našeho školícího střediska v Přerově, ul. 9. května 2452 (areál STS – z parkoviště vlevo před STS)

Témata:
1.  Profesionální úpravy vozidel na ethanol E85 pomocí homologovaného přídavného zařízení METEX PT- E85
2.  NOVINKA: přídavné zařízení na zvýšení výkonu a snížení spotřeby paliva u naftových motorů
3.  Manuál SME a státní odborný dozor v SME, měření emisí a technické kontroly – připravovaná změna legislativy a její dopad na budoucnost nezávislých autoservisů. Představíme  naše názory a konkrétní návrhy na aktualizaci metodických pokynů pro SME, které jsme vypracovali již v minulém roce.

Program – část A od 10:00 hod.
1. Úvod do problematiky
2. Fámy a mýty o používání  paliva E85, co může být pravda a co ne
3. Technická řešení úpravy motorů na E85
4. Představení přídavného zařízení METEX PT-E85, které prodává a také montuje naše společnost MOTOR expert s.r.o. jako výhradní dovozce do ČR a které bylo schváleno MD ČR na hromadné přestavby vozidel pod č. HP-0178.
5. Praktická ukázka na vozidle, technické podmínky pro úpravu (přestavbu) vozidla
6. Legislativa, zápisy do technických průkazů vozidel, emise, STK, silniční daň, podmínky spolupráce
7. Představení přídavného zařízení pro naftové motory – novinka
8. Ekonomické výhody úpravy motorů, cena paliva, cena úpravy, srovnání s jinými druhy technických řešení, vyhodnocení dosavadních zkušeností s úpravou motorů na E85, problémové oblasti, vize do budoucna
9. Diskuse, závěr první části

Program – část B od 13:00 hod.
1. Jak se připravit na státní odborný dozor v SME, pomocník s názvem Manuál SME
2. Připravovaná změna legislativy v oblasti měření emisí, STK a její možný dopad na budoucnost nezávislých autoservisů. Jak vidíme problémové oblasti SME. Představíme  naše názory a konkrétní návrhy na aktualizaci metodických pokynů pro SME. Společně s dalšími partnery jsme základní kostru návrhu vypracovali a jako podnět iniciovali již v minulém roce. Co nás čeká, co nás nemine a co můžeme ovlivnit. Budeme rádi za Vaše názory a připomínky.

Přihláška ke stažení na motorexpert.cz.