Nový APM Automagazín 1/2011

9. září 2011, 0:00

Celkem 44 stránek zajímavého čtení nabízí další, tentokrát rozšířené vydání APM Automagazínu. Registrovaní zákazníci je od svého dodavatele autodílů dostali do schránek koncem srpna. Další zájemci o něj mohou požádat v kterékoliv z 25 poboček.

V aktuálním vydání magazínu pro zákazníky APM Automotive najdete např. poutavý rozhovor s motorkářem a moderátorem Standou Berkovcem, pohled do historie APM Slovakia a také představení dodavatelů brzdových dílů Ate nebo nářadí Gedore, Carolus a Klann. Samozřejmě nechybí ani pravidelné rubriky jako aktuality či tipy pro mechaniky. Speciální rozšířené vydání APM Automagazínu přináší i několik technických článků a dalších užitečných rad a také představení některých sortimentních novinek APM Automotive. Jednu z nich – motocyklové brzdové destičky Omega Performance – přitom otestovali i zkušení závodníci HKT Racing teamu, úspěšného účastníka Czech Endurance Cupu.

Nový magazín je již ke stažení na webu APM v záložce APM-AUTOMAGAZÍN , kde jsou k dispozici také všechna předešlá čísla.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!