TROST Aktuality 06/14

2. června 2014, 10:09

TROST-SCHAU 2014 – More speed, More power; Ceny dílů repstar bezpečně padají; První laserové světlomety do sériové výroby; Tekutá bezpečnost – brzdová kapalina od ATE; Cenová bomba pro veletrh TROST-SCHAU.

Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Související články

TROST Aktuality 05/14
TROST Aktuality 05/14

Trost-Schau 2014 Přední evropský veletrh pro autoservisy startuje 17. května; Přehled vybraných akcí pro zákazníky TROST; Cenová bomba pro veletrh TROST-SCHAU; Zneužívání záruk výrobci vozidel; Castrol EDGE nově s technologií TITANIUM FSTTM. Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

TROST-SCHAU 2014 – More speed, More power
TROST-SCHAU 2014 – More speed, More power

Během víkendu 17. – 18. 5. hostilo stuttgartské výstaviště tradiční veletrh TROST-SCHAU, pořádaný pod hlavičkou společnosti TROST. Letošní motto „More speed, more power“ přilákalo přes 21.000 lidí, mezi kterými bylo i množství návštěvníků z ČR. Nejnovější výzkum ukázal, v čem spočívá popularita a hlavní přínos tohoto veletrhu pro návštěvníky a odborníky. Ti oceňují, že se […]

TROST Aktuality 07/14
TROST Aktuality 07/14

ROAD-SHOW 2014 – 5. ročník přehlídky již začíná získávat obrysy; Tažná zařízení, namontujte bez STK; Chystáme stěhování poboček Jičín a Plzeň Přehled vybraných akcí pro zákazníky TROST; Výměna turbodmychadla nemusí být hororem. Mini magazín ke stažení na www.trost.com nebo ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!