AutoEXPERT 12/2014

5. ledna 2015, 15:11

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 12/2014 – časopisu profesionálů v autoopravárenství.

01 Editorial

03 Info
Nabídka školení od našich spolupracujících společností.

04 Novinky
Novinky APM Automotive ●  Festool – nová elektrická excentrická bruska ETS EC 150 ● Novinky NAREX ● Nové sortimentní položky Nissens ● Filtry Sogefi Diesel3Tech™ speciálně na zimu ● Projektování a provoz povrchových úprav.

06 Spektrum
Den autodiagnostiky 2014 ● OSRAM – nový LED čip ● Zájem o ALCAR hybridní kola strmě roste ● Interaction slaví úspěch ● Společnost SERVIND myslí na druhé ●Auto Kelly informuje.

08 Křišťálovou kouli nebrat
Volné pokračování úspěšného seriálu Josefa Förstera, tentokrát nazvané Z Nového světa 2.

10 Automechanika 2014
Reportáž z tradiční výstavy Automechanika v německém Frankfurtu.

12 Leaders voice
V seriálu oslovujeme lidi, jejichž hlasu a názorům stojí za to naslouchat. Jsou z různých oblastí autobranže, pohybují se v ní dlouho a vidí daleko dopředu.

15 Ptáte se specialisty
Ve spolupráci s Jaroslavem Černým z Ústavu technologie ropy a alternativních paliv při VŠCHT Praha jsme připravili odpovědi na vaše dotazy z oblasti paliv a maziv.

18 Autoopravna budoucnosti je připojená
Přinášíme pohled společnosti Bosch na budoucnost komunikace a sdílení dat
v autoopravnách.

20 Diagnostika vozidel na dálku je tu!
Fungující platforma Golo výrobce Launch využívá nové trendy v oblasti vzdáleného připojení diagnostických nástrojů mezi servisy a vozidly pomocí dálkové mobilní komunikace.

24 Novinky před víkem motoru
Představujeme zajímavé novinky a trendy v oblasti pohonů příslušenství motorů, napínačů a napínacích kladek z nového výrobního závodu společnosti Gates v tureckém Izmiru.

28 Liga mistrů diagnostiky
Také v  posledním letošním vydání pro vás připravil špičkový odborník v oboru diagnostiky a školitel společnosti Bosch Štěpán Jičínsky řešení dalšího zajímavého případu ze své praxe.

34 Portál pro prodej originálních náhradních dílů
Vedoucí obchodního oddělení společnosti LexCom popisuje platformu pro prodej značkových náhradních dílů – multiznačkový portál partslink24.

36 Výměna řízení ZF-Servolectric
Ve spolupráci s techniky společnosti ZF vám přinášíme několik zásad pro jeho výměnu.

40 Reklamace akumulátorů
Správnou péči o akumulátory a přehled nejčastějších závad z hlediska reklamací vysvětlují specialisté společnosti Honoris.

44 Chladicí kapalina G13
Slepá ulička vývoje, nebo klid před bouří? Na otázku související s touto kapalinou odpovídá Jan Skolil ze společnosti CLASSIC Oil.

47 Přehled regloskopů pro moderní světlomety
Připravili jsme pro vás přehled regloskopů pro měření a nastavení všech typů současných světlometů. Ten jsme navíc doplnili praktickým měřením světlometů vozidla Mercedes-Benz CLA200.

52 Tiráž + seznam inzerentů

Praktická dílna
Diagnostika závad systému řízení a zavěšení kol.

 

Související články

AutoEXPERT 11/2014
AutoEXPERT 11/2014

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 11/2014 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 01 Editorial 03 Info Nabídka školení od našich spolupracujících společností. 04 Novinky Příprava na zimu se společností ELIT ● Akumulátory CARREX ● Nový montážní stroj FERDUS DL-522 WF ● IHR představuje ● Nové akumulátorové šroubováky 14,4 V ● Inovace nezávislých topení od společnosti WEBASTO ● […]

AutoEXPERT 1-2/2015
AutoEXPERT 1-2/2015

Nové číslo časopisu AutoEXPERT 1-2/2015 – časopisu profesionálů v autoopravárenství. 01 Editorial 03 Info Nabídka školení od našich spolupracujících společností. 04 Novinky ELIT představuje ● HERTH+BUSS: SHOP TO GO ● Novinky u APM Automotive ● IOB – řešení pro servis filtru pevných částic ● Schaeffler Automotive Aftermarket nabízí předepnuté pružiny ● Novinka U Auto Kelly: […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!