Nové webové stránky Sogefi

19. března 2012, 0:00

Zcela nové webové stránky Sogefi Group je nyní k dispozici na www.sogefigroup.com. Kromě přepracovaného uspořádání, zde naleznete více obsahu.

Stránka jsou rozděleny do pěti oblastí: komponenty zavěšení, filtrační systémy, vzduchové a chladicí systémy, speciální pružiny a aftermarketové zboží. Každá sekce obsahuje další fotografie, videa a animace, které ukazují rozsah produktů Sogefi.

Návštěvníci webu zde naleznou informace o Sogefi Group. Firmy Allevard Rejna, Filtrauto and Systèmes Moteurs, LP-DN, United Springs, Sogefi Purchasing i značky Purflux, Fram, CoopersFiaam.

 

Dostupné jazyky jsou italština, angličtina, francouzština a němčina. Brzy bude k dispozici dalších pět jazykových verzí. Stránky firem patřících do skupiny budou nyní přesměrovány na nový web Sogefi. On-line zůstanou stránky čtyř značek aftermarketových filtrů: Purflux, Fram, CooperFiaam a v Itálii Tecnocar. Budou na nich prezentovány informace o nejnovějších produktech a katalogy. Adresy z těchto značek jsou www.purflux.com, www.coopers-fiaam.com, www.fram-europe.com a www.filtri-tecnocar.com.

„Nové stránky nám dávají šanci, abychom zůstali v užším kontaktu se zákazníky a dodavateli, stejně jako nabídka podporu a užitečných informací, které uspokojí všechny jejich potřeby. Věřím, že se jedná o pozitivní krok směrem k našemu úspěchu v budoucnosti," – říká Andrea Taschini, generální manažer aftermarketu v Sogefi Group.

 

Související články

Nový katalog filtrů Purflux
Nový katalog filtrů Purflux

Skupina Sogefi vydala nový katalog filtrů Purflux. Publikace obsahuje 118 nových referencí, které jsou určeny pro nejnovější modely vozidel uvedené na trh v loňském roce. Mezi ně patří Volkswagen Golf VII, Mercedes CLA ( C117 ), Adam Opel, Renault Clio IV i Captur a Peugeot 308 II. „Katalog není jen kompendium znalostí na téma výrobků […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!