Tenneco on Tour

14. května 2012, 0:00

Firma Tenneco Inc. výrobce tlumičů Monroe a výfukových systémů Walker zahájila kampaň „Tenneco on Tour“. Mobilní kampaň určena pro mechaniky a distributory trvá od dubna do listopadu 2012 a pokrývá celé Evropu, Blízký východ a severní Afriku.

Truck vozy Monroe a Walker také navštíví Českou republiku. Mezi 24 místy ve kterých se objeví mobilní showroomy také naleznete Automotodromu Brno 29.05.2012, kde se koná akce Auto Kelly Race Show. Další nejbližší města v okolí České republiky a akce kde mohou zavítat zákazníci s České republiky jsou Katovice 26.05.2012 v průběhu veletrhu Profi Auto Show a Varšava ve dnech 31.08. až 2.09.2012 v průběhu veletrhu Inter Cars.

Dva návěsy s logem Monroe a Walker se mohou transformovat do showroomů. V těchto mobilních výstavních salónech může Tenneco prezentovat své produkty a jako dodavatel OE dílů a dílů pro aftermarket. Také bude prezentovat služby v oblasti diagnostiky a školení.

Návštěvníci mohou absolvovat zkušební jízdy, během které mohou poznat na vlastní kůži jaký opotřebené tlumiče vliv na bezpečnost vozu, a také si mohou prověřit emise svého vozu. Tenneco tým bude prezentovat montáž sestavy Monroe quick-strut. Návštěvníci obdrží také nejnovější marketingové a obchodní materiály Tenneco.

Během "Tenneco on Tour" distributoři a mechanici mohou vyhrát zajímavé ceny účastí v soutěžích znalostí na téma značek Monroe a Walker.

Další informace na tennecoontour.eu.

 

Související články

„Tenneco On Tour“ road show 2014
„Tenneco On Tour“ road show 2014

Pokud jste ještě nenavštívili tuto interaktivní, na technologii vozidel zaměřenou road show, budete překvapeni, kolik zajímavých informací a novinek se můžete dozvědět o systémech řízení, zavěšení kol a řídicích systémech emisí vozidel. Pokud jste již zúčastnili, se můžete těšit na zcela novou road show připravenou pro rok 2014 . Pro více informací a pro nalezení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!