Valeo Service Eastern Europe je nejlepším týmem ve světě

10. srpna 2012, 0:00

Během každoročního semináře divizí Valeo Service z celého světa a centrály proběhlo slavnostní předávání cen v 14 kategoriích, včetně nejvýznamnějšího ocenění za nejlepší divizi ve světě VS 2012.

Nominované byly divize: VS Brazílie, VS Čína, VS Export a VS Eastern Europe. Ocenění pro nejlepší divizi získala divize Valeo Service Eastern Europe. Byl oceněno působení v pololetí roku 2012 a také celého roku 2011.

Ceny od Erica Schulera (Víceprezident Global VS) a Roberta de La Serve (Senior Víceprezident Global VS&OES) převzalo 18 zástupců VSEE přítomných na semináři.

Seminář, jehož cílem bylo prezentovat pololetní výsledky, prognózy pro druhé pololetí a představení strategie společnosti zaměstnancům VS, se konal 26-27 června 2012 v kouzelném zámku v Chantilly ve Francii.

 

Související články

3. Mistrovství Polska aftermarketových firem z Evropy pořádané firmou Valeo
3. Mistrovství Polska aftermarketových firem z Evropy pořádané firmou Valeo

V Chamonix se uskutečnilo 3. Mistrovství Polska aftermarketových firem Evropy, které sponzorovala firma Valeo. Soutěže se zúčastnili firmy Auto Kelly, Bardzi, Auto-Land, Gordon, Hart, Inter Cars, Motorol, Motogama, Moto-Profil a Tech CO. Firmy soutěžily v alpském lyžování na krásných svazích úpatí nejvyšší hory Evropy – Mont Blancu. Mistrovství se konalo ve dnech 2. až 6. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!