Alex Ashmore – nový globální prezident TRW Aftermarket

8. října 2012, 0:00

Firma TRW oznámila jmenování pana Alexe Ashmore na pozici viceprezidenta a generálního ředitele TRW Aftermarket.

Do této chvíle pracoval na pozici generálního ředitele pro region jihovýchodní Asie a před tím zastával funkci ředitele marketingu pro Evropu.

"Alex má na svém kontě významné úspěchy v oblasti obchodu a dosáhl vynikajících výsledků v oblasti profesních aktivit. Je to ideální kandidát na to, aby mohly účinně rozvíjet činnost TRW Aftermarket" – řekl Steve Lunn, viceprezident a generální ředitel společnosti TRW.

„S hrdostí na sebe přijímám odpovědnost za globální činnost TRW Aftermarket. Jako člen týmu pro více než 20 let a majíc příležitost řídit operace TRW v posledních deseti letech, jsem byl očitým svědkem vývoje a podílel jsem se na zlepšení služeb poskytovaných našim zákazníkům. Budu i nadále posilovat pozici společnosti jako světového lídra technologií Corner Module a úzce spolupracovat s našimi zákazníky, tak aby se splnily jejich očekávání a pomoci jim dosáhnout úspěchu na trhu" – řekl Ashmore.

 

 

Související články

Koupí ZF firmu TRW?
Koupí ZF firmu TRW?

Koncern ZF v oficiálním prohlášení potvrdil svůj zájem o převzetí americké společnosti TRW. Diskuse na toto téma jsou v běhu. Bude ZF tržním gigantem? ZF Friedrichshafen potvrdil, že je v předběžné fázi jednání ohledně možného získání amerického dodavatele automobilových dílů – firmy TRW. Současně německé vedení firmy uvedlo, že rozhovory nejsou zárukou a jednání nemusí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!