Stahlgruber rozšiřuje sortiment motorových a podvozkových dílů NTN-SNR

5. dubna 2017, 10:20

Firma STAHLGRUBER CZ pro vás neustále rozšiřuje nabídku a skladové zásoby motorových a podvozkových dílů NTN-SNR (komponenty rozvodů a rozvodové sady, sady ložisek kol, uložení tlumičů a náprav) na centrále v Hostivici, i na všech pobočkách STAHLGRUBER CZ. V současnosti mají pro Vás k dispozici ihned skladem: více než 40 rozvodových sad s vodní pumpou / 160 typů rozvodových sad / 350 typů kladek a napínáků  / 600 typů sad ložisek kol, uložení tlumičů a náprav. Další stovky položek mohou nabídnout z externího skladu s dostupností do 24 hodin. 

Související články

Tuningové osvětlení automobilu Osram ve Stahlgrubru
Tuningové osvětlení automobilu Osram ve Stahlgrubru

Stahlgruber dlouhodobě spolupracuje se společností Osram. V nabídce má rozsáhlý sortiment, a to od standardních, halogenových a xenonové výbojky všech druhů a typů, LED žárovky, pracovní svítilny a další osvětlení. Nyní rozšiřuje o tuningového osvětlení Osram.

STAHLGRUBER tip: TEROSON
STAHLGRUBER tip: TEROSON

Společnost Stahlgruber přináší tip jak si trochu ulehčit údržbu sobě samému. Jedná se o vysoce efektivní mycí pastu TEROSON VR 320 známou spíše jako TEROQUICK. Tato mycí pasta obsahuje prášek z měkkého dřeva a díky tomu pomáhá rychle, snadno a důkladně čistit i silně znečištěné ruce.

Stahlgruber rozšiřuje sortiment brzdových komponentů BREMBO
Stahlgruber rozšiřuje sortiment brzdových komponentů BREMBO

Společnost Stahlgruber v měsíci březnu 2017 rozšířila výrazně skladové zásoby brzdových komponentů BREMBO (destičky, kotouče, čelisti a hydraulické díly) na centrále v Hostivici, i na všech pobočkách STAHLGRUBER CZ. Především se zaměřili na potahované kotouče (COATED DISC line).

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!