Ferdinand Bilstein převezme firmu KM

28. dubna 2017, 12:44

Ferdinand Bilstein GmbH + Co. KG přebírá 100% firmy KM AUTO TECHNIK Kary + Mangler GmbH. Jihoněmecká firma se specializuje na výrobu spojek.

Ferdinand Bilstein převezme firmu KM

bilsteingroup logo

Vedení společnosti KM z Durmersheimu převezmou Karsten Schüßler-Bilstein a Jan Siekermann, jednatelé známého dodavatele náhradních dílů pro osobní a nákladní automobily. Dojde tak k oficiálnímu začlenění firmy KM do skupiny bilstein group, organizace zahrnující různé značky patřící do Ferdinand Bilstein GmbH + Co. Součástí skupiny bilstein group byly do této doby značky Febi, SWAG a Blue Print. Integrace firmy KM bude pravděpodobně dokončena v průběhu roku 2018.

KM logo

Na nezávislém trhu je společnost KM AUTO TECHNIK Kary + Mangler GmbH aktivní již 25 let. V současné době nabídka firmy zahrnuje více než 1.500 typů spojek do osobních, dodávkových a nákladních vozidel všech evropských značek.

Související články

Gumokovové díly od febi bilstein
Gumokovové díly od febi bilstein

Konstrukce moderních podvozků u automobilů je stále komplexnější, přičemž významnou roli hrají gumokovové díly. Ty slouží především u konstrukcí náprav s několika rameny jako elastické klouby mezi podvozkem a karosérií. V podvozkové soustavě se různé gumokovové díly používají rovněž jako opěrná uložení příčných ramen, stabilizátorů, motoru, převodovky a pružících jednotek.

První olej pro nové převodovky Audi na aftermarketovém trhu
První olej pro nové převodovky Audi na aftermarketovém trhu

Firma FEBI jako první na trhu uvedla do prodeje olej do dvojspojkové, 7-stupňové automatické převodovky, které jsou montovány v nejnovějších modelech Audi. Tento model převodovky je používán v několika modelech Audi A4 a A6 vyráběných od roku 2016. Olej s názvem DCTF-2 ( žlutý, prod. číslo 49700) je již dostupný v prodeji.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!