NIGHT BREAKER Plus – limitovaná edice

20. ledna 2013, 21:59

OSRAM NIGHT BREAKER Plus limitovaná edice – pravděpodobně nejvýkonnější halogenová autožárovka na světě – je známa svým mimořádným jasem a dlouhou životností. Se svou limitovanou edicí OSRAM NIGHT BREAKER Plus jde OSRAM zase o krok dál: o 20% bělejší světlo a pozlacená hlava světelného zdroje vytvářející speciální designový odstín.

Nezbytná výbava pro všechny řidiče zaměřené na tuning a maximální výkon! A navíc speciální nabídka: každý výrobek skrývá možnost výhry. Nepropásněte svou příležitost.

Vynikající vlastnosti výrobku
• Až o 90% více světla na vozovce (ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami)
• Až o 35 m delší světelný kužel (ve srovnání se standardními halogenovými žárovkami)
• Až o 20% bělejší světlo ve srovnání se standardní verzí NIGHT BREAKER Plus
• Hlava pozlacená 24-karátovým zlatem
• Patice s pozlacenými kontakty
• Oproti NIGHT BREAKER Plus speciální silně modré povrstvení
• Nabídka v provedení H4 i H7

„Zlatá horečka“ – fotografická soutěž
Buďte kreativní a ukažte nám, kolik je ve vašem autě zlata. Potřebujete k tomu pouze vytvořit fotografii spojující váš vůz a cokoli zlatého na jednom obrázku. Vaše kreativita není nijak omezena. Vyfotografujte „zlaté místo“ ve svém voze nebo v jeho blízkosti a obrázek do ledna 2013 načtěte do našeho soutěžního portálu.

Nejkreativnější a „nejzářivější“ fotografie z každé země vyhraje iPad nejnovější generace se speciálním pouzdrem Smart Case ve zlatém provedení, z pravé kůže a s elegantním vzorkem! Účastníci umístění na druhém až desátém místě získají kupón Amazon v hodnotě deseti eur.

Využijte příležitost a přihlaste se do fotografické soutěže „Zlatá horečka“! Prvních 1.500 vystavených fotografií bude navíc odměněno stylovým přívěškem na klíče!

Slosování výherních kódů
Už jste šťastným majitelem výrobku NIGHT BREAKER Plus limitované edice a našli jste na obalu výherní kód? Jděte tedy do toho! Zadejte výherní kód a sériové číslo na obalu online do své uživatelské oblasti a zjistíte, zda jste vyhráli. Možná se brzy stanete vlastníkem kupónu Amazon o hodnotě deseti eur.

Nepropásněte svou příležitost vyhrát! Kupte si dvojité balení (Duo Box) žárovek limitované edice NIGHT BREAKER Plus a brzy se můžete stát jedním ze šťastných výherců. Každý účastník může samozřejmě zaregistrovat několik kódů.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!