Schaeffler rozšiřuje nabídku opravných sad převodovek

26. října 2017, 9:57

Díky sadám Luk GearBOX bude mít Schaeffler ve své nabídce řešení pro opravy převodovek osobních a užitkových vozů. V tomto roce Schaeffler plánuje zdvojnásobit nabídku těchto opravných sad.

Opravná sada LuK GearBOX

Nový produkt usnadní opravy manuálních převodovek a převodovek s dvojitou spojkou, stejně tak diferenciálů. Tyto opravné sady byly dosud k dispozici pod značkou INA – nyní se mění na značku LuK.

Použitím opravné sady dílny již nemusí svěřovat opravy převodovek specializovaným firmám, mohou to zvládnout samy. Každá z těchto sad byla navrženy díky analýze nejběžnějších příčin selhání převodovky. Sada obsahuje všechny součásti potřebné k provádění oprav, jako jsou těsnění, O-kroužky, ložiska, jakož i komponenty pro odstranění nejběžnějších závad. V současnosti je k dispozici 14 opravných sad LuK GearBOX a v tomto roce Schaeffler plánuje přidat dalších 20 sad určených pro opravy převodovek u vozidel Ford, GM, Renault a Volkswagen.

Od nynějška, po změně značky produktu z INA na LuK, budou již všechny opravné sady převodovek dostupné pouze pod značkou LuK. Změna značky pro zákazníky prakticky nic neznamená. Produkty pod označením INA, které zakoupili dříve, mohou i nadále prodávat . Sady GearBOX LuK obsahují stejné součástky, jako předtím.

Informační a objednávkové systémy, jako je TecDoc nebo online katalog Schaeffler, automaticky přesměrují uživatele z výrobku INA GearBOX na LuK GearBOX. Jakékoli další informace týkající se nového portfolia – např. montážní pokyny, informace o výrobku a službách jsou k dispozici na portále REPXPERT.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!