Osram: Posviťte si v automobilu

8. února 2013, 8:01

Perfektní osvětlení v interiéru automobilu, které neoslňuje a neruší řidiče, ocení spolujezdci při delších cestách. Pročíst si pracovní materiály při služební cestě, podívat se do mapy či průvodce při cestě na dovolenou, anebo si pouze zkrátit cestu pěknou knížkou, to není žádný problém s LED ONYX COPILOT®.

LED ONYX COPILOT® je spolehlivý pomocník při vašich cestách. Příjemné teplé neoslňující světlo a dostatečný světelný tok 20 lumenů, které vydává flexibilní svítilna pro čtení do auta, to je jedna z předností tohoto malého pomocníka. Uživatelé ocení snadnou manipulaci s možností flexibilního nastavení 30 centimetrového silikonového ramene. LED ONYX COPILOT® svítí přesně tam, kde je to potřeba. V žádném případě neruší a neoslňuje řidiče, protože je mimo jeho zorné pole. Výrobek má dvě verze kompatibilní s 12 V a 24 V, ONYX COPILOT® verze M je opatřena zásuvkou do zapalovače a hodí se pro osobní automobily a ONYX COPILOT® verze L je pro zapojení napevno a je určena pro nákladní automobily. Zástrčka splňuje normy ISO 4165 a SAE J563. Životnost LED svítilny je až 20 000 hodin. Elegantní design, provedení v černé barvě, příjemný povrchový materiál, který je protiskluzový a odolný proti nečistotám nenaruší interiér žádného automobilu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 16. listopadu 2013, 20:56 0 0

Ilustrační fotky sice super, ale jak mám vědět, jak to svítí, když baterka není vyfocená v provozu. 20lm mi tedy moc neříká, ale lepší něž nic...

Odpověď