LIQUI MOLY je v Německu nejoblíbenější značkou olejů

22. března 2013, 21:48

Čtenáři tří velkých autočasopisů zvolili LIQUI MOLY jako nejlepší značku.

Národ promluvil: Nezávisle na sobě zvolili čtenáři tří velkých německých autočasopisů LIQUI MOLY jako svou nejoblíbenější značku motorových olejů. „Získání tohoto ocenění v domovině aut nám ukazuje, že se kvalita a servis vyplácejí,“ řekl Ernst Prost, jednatel společnosti LIQUI MOLY. Není to první úspěch značky.

Tři z hlavních automagazínů každý rok seznamují nejdůležitější automotive značky s hodnocením svých čtenářů. Časopis číslo jedna: „Auto Zeitung“ se ptal svých 690.000 čtenářů na jejich nejoblíbenější značky. V kategorii maziv se na špičce žebříčku jasně umístila značka LIQUI MOLY. A v kategorii pečujících prostředků obsadila značka LIQUI MOLY druhé místo. Nyní je to potřetí za sebou, kdy čtenáři časopisu „Auto Zeitung“ vybrali LIQUI MOLY jako nejlepší značku olejů.

Časopis číslo dvě: „Auto Bild“ vyzval svých 2,75 milionů čtenářů, aby vyjmenovali podle jejich názoru nejlepší značky pro motorová vozidla. V oblasti maziv byl, stejně jako v předešlém roce, jasný vítěz: LIQUI MOLY. A v autokosmetice obsadila značka LIQUI MOLY opět druhé místo.

Časopis číslo tři: „Auto Motor und Sport“ požádal svých 3,15 milionů čtenářů o jejich názor, která značka je tou nejlepší značkou – „Best Brand“. Zde byl výsledek u maziv také LIQUI MOLY, zde také potřetí za sebou.

„Tento trojnásobný úspěch je už sám o sobě skvělou věcí,“ řekl Ernst Prost. „Ale zopakovat takový úspěch a jako podnik střední velikosti dokázat udržet náskok před světovými koncerny, jako jsou Castrol, Shell, Mobil, Total a Valvoline, to je skutečně fantastické.“ I když se LIQUI MOLY na svém domovském trhu v Německu těší maximální známosti, není samozřejmostí vystoupat ve čtenářských anketách vždy na ten nejvyšší stupínek pódia. „O úspěchu společnosti nerozhoduje její velikost,“ dodal Ernst Prost. „Rozhodující jsou výrobky ve špičkové kvalitě a touha nabízet zákazníkům každý den znovu ty nejlepší služby.“

I když je Ernst Prost takto spokojený s výsledkem, ruce kvůli tomu do klína neskládá: „V Německu chceme svou nejvyšší pozici obhajovat. A v jiných zemích tvrdě pracujeme na tom, abychom se stali nejoblíbenější značkou olejů i tam.“

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!