Aplikace Brembo Part také pro Android

20. května 2013, 16:35

Po nedávné premiéře první aplikace Brembo Part pro telefony a tablety Apple, je nyní Brembo Part také pro systém Android.

V hlavním menu jsou k dispozici kategorie produktů Kotouče / desky nebo bubny / čelisti.  V nich lze vyhledat produkty vepsáním kódu Brembo nebo zadat rok výroby vozidla, jeho značku a model. Stejně jako v internetovém katalogu, aplikace poskytuje technické informace, instalační schémata, montážní postupy a další informace.

Aplikace je k dispozici v následujících jazycích: italština, angličtina, francouzština, němčina, ruština, holandština a španělština. Je určena pro Andoid verze 4.0.3 a vyšší.

Související články

BREMBO má na Facebooku 500.000 fanoušků
BREMBO má na Facebooku 500.000 fanoušků

Brembo dosáhlo na Facebooku mimořádného úspěchu a má nyní již 500.000 fanoušků. Je to pozoruhodný úspěch pro výrobce automobilových součástek. Tento úspěch je výsledkem pokračující digitální komunikační kampaně s uživateli sociálních sítí, která začala se startem první fan stránky Brembo v roce 2011. Brembo Group se podařilo nejen shromáždit značnou fanouškovskou základnu, ale také se […]

Brembo katalog 2013/2014
Brembo katalog 2013/2014

Nový, modernizovaný katalog Brembo byl vytvořen s cílem poskytnout zákazníkům moderní a digitální zdroj informací. Více než 500 nových referencí, včetně 200 nových brzdových destiček. Celková nabídka odpovídá 98% pokrytí vozového parku. Katalog Brembo lze použít nejen na počítači, ale nyní i díky aplikaci Android v telefonech. Nové vydání katalogu Brembo obsahuje všechny produktové řady: […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!