Společnost HELLA nabízí přístroj EVIDIS na dezinfekci klimatizací všech typů automobilů

17. června 2013, 18:39

EVIDIS je přístroj, který za pomoci ultrazvuku vytváří z čistící kapaliny jemnou mlhovinu, která je proudem vzduchu vháněna do celého systému chlazení a větrání automobilu. Tím dochází k jeho vyčištění a dezinfekci.

Proč používat EVIDIS?
Klimatizace dnes patří k základní výbavě téměř každého nového automobilu. Ne každý si však uvědomuje nutnost její pravidelné kontroly a dezinfekce. Správnou a nezávadnou funkci klimatizace v automobilu mohou narušit kromě běžných nečistot také organické škodliviny. Tyto drobné částečky se usazují na povrchu výparníku a dostávají se do interiéru prostřednictvím ventilačního systému. Špatný přístup do tohoto místa, tma a vlhké prostředí jsou ideálním místem pro vznik a růst bakterií, hub a mikroorganismů. U mnoha lidí způsobují alergické reakce (kašel, rýma, slzení očí). Pronikající mikroorganismy způsobují plísně a nepříjemný zápach. Využijte EVIDIS – moderní způsob, jak rychle a účinně vyčistit a dezinfikovat celý klimatizační systém.

Základní informace k přístroji EVIDIS
Dezinfekční přístroj EVIDIS je možno používat v uzavřeném automobilu, který má standardní zásuvku na 12V (DC) chráněnou pojistkou minimálně 6A.

Balení EVIDIS obsahuje:
– 1ks zařízení EVIDIS
– 2 x 12 lahviček čistící kapaliny
– 4 x 12 vonících spon do ventilačních otvorů
– 24 ks  visaček na zpětné zrcátko

www.hella.cz
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!