Senzory od společnosti HELLA

26. srpna 2013, 17:26

Společnost HELLA je kromě světel, také známým výrobcem a prodejcem elektronických komponentů pro automobilový průmysl. Ucelený sortiment zahrnuje senzory, spínače, regulátory, aktuátory nebo zapalovací moduly. V současné době tvoří elektronika až 30% všech součástí v automobilu.

HELLA vyrábí speciální senzory již od roku 1996 a v současné době zaujímá vedoucí postavení s roční výrobou více než 11 milionů olejových senzorů za rok.

Cílem olejových snímačů je úspora spotřeby paliva a udržení optimálních podmínek motorového oleje během různých situací za jízdy. Moderní systém zaručuje okamžité informace a úsporu nákladů – ať už jde o delší servisní intervaly výměny oleje nebo snížení spotřeby paliva. Například pokud je kriticky nízká hladina oleje, nebo je teplota motorového oleje příliš vysoká, senzor okamžitě vydá varovný signál a řidič může okamžitě reagovat na vzniklou situaci.

Více informací o sortimentu HELLA naleznete na www.hella.cz

Související články

Společnost HELLA spouští novou podzimní kampaň s názvem Světlo je objevování
Společnost HELLA spouští novou podzimní kampaň s názvem Světlo je objevování

Základním sdělením celé kampaně je důležitost osvětlení vašeho automobilu. Některé věci jsou mnohem zábavnější, když vás při nich nikdo nevidí. Na silnici to ale neplatí. Tam musíte vidět a být viděni co nejlépe. Nechte si proto každý rok zkontrolovat nastavení světlometů a také stav žárovek ve vašem autě. Podle statistik má zhruba třetina vozidel závady […]

Společnost HELLA rozšiřuje svůj sortiment o řadu startérů a alternátorů TiMEFiT
Společnost HELLA rozšiřuje svůj sortiment o řadu startérů a alternátorů TiMEFiT

Společnost HELLA uvádí na trh speciální řadu startérů a alternátorů řady TiMEFiT. Produkty řady TiMEFiT jsou cenově přijatelné a jsou proto vhodné spíše pro starší typy vozidel. Jde o copy produkty a celá produktová řada je bez záloh. Dle vozového parku v České republice a na Slovensku bylo vybráno 286 startérů s pokrytím trhu 74,4% […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!