Informace během několika sekund, to je nová verze ESI[tronic] 2.0

3. září 2018, 13:44

Dílenský software ESI[tronic] společnosti Bosch patří již mnoho let do standardního vybavení zejména autoservisů pracujících pro více značek vozidel. V Evropě používá tento výkonný a osvědčený software každý třetí nezávislý autoservis.

nová verze ESI[tronic] 2.0Dosavadní aktuální verze ESI[tronic] 2.0 nabízí autoservisům rozsáhlý soubor dat pro efektivní a profesionální opravy téměř všech vozidel na evropském trhu. Tento komplexní balík dat se skládá z diagnostických dat, návodů pro opravy, harmonogramů údržby a schémat zapojení.

Obsahuje ale také modul EBR „Opravy založených na zkušenostech – známé závady“. Vzhledem k tomu, že objem dat systému ESI[tronic] neustále stoupá v důsledku rostoucího počtu elektronických řídicích jednotek a komponentů pro komfortní a bezpečnostní elektroniku a pro moderní asistenční systémy, nabízí nyní společnost Bosch nový ESI[tronic] 2.0 Online, paralelně použitelnou online verzi. Ta usnadňuje vyhledávání a poskytuje kontextové informace. Díky plnému vyhledávání textu a náhledu dokumentů nalezne uživatel požadované informace snadno a rychle.

Bezplatné vyhledávání textu a kontextové menu týkající se údržby a oprav
– Uživatelé dostávají novou verzi ESI[tronic] 2.0 Online jako bezplatnou aktualizaci
– Kontextová menu zobrazují všechny přídavné informace o jednotlivých komponentech vozidla
– Modul EBR (Opravy založené na zkušenostech – známé závady) nabízí online odborné znalosti společnosti Bosch

nová verze ESI[tronic] 2.0

Přístup ke všem informacím během několika sekund
Od aktualizace ESI[tronic] 2018/2 obdrží všichni uživatelé také novou verzi ESI[tronic] 2.0 Online jako bezplatný upgrade. S ní budou schopni pouhým kliknutím myši, při zajištěném připojení k internetu, přepínat mezi současnou a novou online verzí. Obě verze, tedy offline a online, mohou být na stejném zařízení používány paralelně.

Jak je většina uživatelů zvyklá z vyhledávání pomocí „Google“, bude přímý přístup ke všem relevantním informacím zajištěn prostřednictvím plného textového vyhledávání v rámci ESI[tronic] 2.0 Online.

Hledány mohou být například projevy závad, určité závady nebo konkrétní komponenty vozidla. Jakmile uživatel zadá první písmena hledaného výrazu, získá ihned návrhy odpovídajících hledaných termínů. Po nalezení hledaného výrazu jsou výsledky vyhledávání seřazeny podle jejich relevance a zobrazeny s krátkými shrnutími. Kliknutím na výsledek se zobrazí náhled dokumentu. Pomocí dalších hledaných výrazů, jako je výrobce, typ motoru nebo díl, lze výsledky vyhledávání filtrovat ještě přesněji. Uživatelé mohou dokonce přepínat mezi různými typy informací ESI[tronic].

Tímto způsobem lze všechny požadované informace nalézt během několika sekund. Kromě kontextových menu týkajících se jednotlivých komponentů vozidla obdrží uživatel rovněž odpovídající doplňkové informace, jako je montážní poloha, schémata zapojení nebo požadované hodnoty. ESI[tronic] 2.0 Online obsahuje také modul EBR „Opravy založené na zkušenostech – známé závady“. Ten nabízí znalosti odborníků společnosti Bosch a popis aktuálních problémových případů.

Rychlé časy načtení i při připojení k internetu s malou rychlostí
Vývojáři systému ESI[tronic] optimalizovali časy přenosu dat využitím inteligentních strategií ukládání a použitím mimořádně rychlých serverů tak, aby byly hledané informace rychle k dispozici bez čekání. Dokumenty jsou načítány během okamžiku. To umožňuje používat ESI[tronic] 2.0 pohodlně také uživatelům s nízkou přenosovou rychlostí internetu.

Nová verze ESI[tronic] 2.0 Online nabízí také intuitivní nový vzhled informací typu Návody pro vyhledávání závad (SIS), Plány údržby (M), Schémata zapojení komfortní elektroniky (P), Technické servisní informace (TSB) a Opravy založené na zkušenostech (EBR).

Leták ke stažení ve formátu PDF.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!