Motocyklové svíčky BRISK

5. května 2014, 11:54

Motocyklová sezóna je díky krásnému počasí v plném proudu. Všichni příznivci motocyklů, skútrů i čtyřkolek již oprášili své miláčky a vyráží na sluncem vyhřáté projížďky. Jízdu si užívají nejenom po Čechách, ale i na Slovensku a při zahraničních vyjížďkách v nejrůznějších jízdních a klimatických podmínkách.

Aby stroj spolehlivě šlapal, je kontrola zapal.svíčky nezbytnou součástí jeho pravidelné údržby a funkčnost spolehlivé svíčky jistotou bezpečné, bezproblémové jízdy.

Firma BRISK Tábor a.s. má ve svém širokém sortimentu zapalovacích svíček i svíčky z tzv. MOTO řady, svíčky pro velké množství motocyklů, skútrů a čtyřkolek všech světových značek. V nabídce jsou typy se stříbrnou (SILVER), platinovou (PLATIN) či měděnou (SUPER) střední elektrodou s rozměrem závitu 10, 12 a 14 mm.

Testování  a vývoj nových typů se provádí ve spolupráci s řadou závodních týmů, jako např. JOKA KART (Kališ),PRAGA ČR, EMOT Racing Holandsko, s jezdcem M. Michkem, M. Smržem aj.

Novinky letošního roku –  Silver AR10S-9 (HONDA, YAMAHA), Super BR12YC-9 (DUCATI, KTM, TRIUMPH, YAMAHA), Super BR14YC-9 (HARLEY, SUZUKI, YAMAHA), Silver CR10YS (BMW, HONDA, YAMAHA).

Přesné osazení, včetně srovnávacích tabulek naleznete v katalogu MOTO na www.brisk.cz.

Související články

Brisk na výstavě Gas show 2014 Warsawa
Brisk na výstavě Gas show 2014 Warsawa

Tato specializovaná a nejvýznamnější CNG a LPG výstava ve střední Evropě, se uskutečnila ve dnech 5.-6.3.2014 ve Varšavě v Polsku. Zde firma BRISK Tábor a.s. nesměla chybět a účast firmy zajistil dealer firmy Brisk, firma EXPERT AUTO – pan Tomasz Wieczorek  

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!