SKF: FC Pálava Mikulov jede do Švédska na Gothia Cup 2014

16. května 2014, 13:50

SKF vysílá FC PÁLAVA MIKULOV, vítěze turnaje Meet the World, do Švédska na Gothia Cup, největší mládežnický fotbalový turnaj na světě. Mládežnický fotbalový turnaj Meet The World byl v České Republice organizován společností SKF již poosmé. Letošní ročník se konal ve čtvrtek 8.5.2013 v Mikulově a účastnilo se ho 5 týmů.

Turnaje se účastnily SK Řečkovice, TJ Slavoj Podivín, TJ Sokol Hustopeče, TJ Sokol Hrádek a FC Pálava Mikulov.

Hrálo se systémem „každý s každým“ a síly změřili mladí fotbalisté ve věkové kategorii 15 let a mladší. Nejzajímavějším utkáním byl zápas mezi TJ Sokol Hustopeče a FC Pálava Mikulov, ze kterého vyšli vítězně hráči Mikulova, kteří se stali celkovými vítězi turnaje.

Pokrytí nákladů spojených s cestou, pobytem a účastí na největším dětském fotbalovém turnaji na světě Gothia Cup pro 20 členů výpravy – to je cena pro vítěze turnaje Meet The World.

Gothia Cup je největší světový fotbalový turnaj pro mládež a koná se každoročně v červenci ve Švédsku. V roce 2014 se bude turnaj konat 13. – 19. července. Turnaje se účastní cca 1 600 fotbalových týmů. Hlavním smyslem akce je vytvořit prostor, v němž se setkávají mladí lidé z celého světa, bez ohledu na věk, kulturní a sociální zázemí nebo národnost. Turnaj se koná každoročně od roku 1975. Společnost SKF se stala hlavním partnerem turnaje v roce 2007, kdy oslavila 100 let své existence. Turnaj se koná v Goteborgu, městě, kde sídlí centrála společnosti SKF.

SKF, jako skutečně globální společnost, se snaží co nejvíce přiblížit lidem po celém světě. Produkty SKF se uplatňují ve všech průmyslových odvětvích, v domácnostech, automobilech, letadlech a dalších. SKF se snaží aktivně podílet na životě společenských komunit v místech svého působení. Pořádání turnaje Meet The World je toho důkazem. Věříme, že podpora sportu je nesmírně důležitá pro budování správných návyků lidí všech generací.

Reklamní svět se nám snaží vnutit představu, že stačí spolknout pilulku nebo zaplatit určitý obnos a budeme takoví, jací chceme být. Sportovci dobře vědí, že v životě není nic zadarmo a bez pravidelného tréninku se nic jen tak nestane. Jsme přesvědčeni, že toto platí pro všechny obory lidské činnosti.     

 SKF gratuluje vítězům a věří, že si ze Švédska přivezou minimálně vzpomínku na celý život.

Tisková zpráva SKF CZ a.s.

Související články

Bilanční zpráva SKF za první čtvrtletí 2014
Bilanční zpráva SKF za první čtvrtletí 2014

Tom Johnstone, prezident a generální ředitel: „Prodeje se v prvním čtvrtletí vyvíjely dobře v porovnání se slabším prvním čtvrtletím minulého roku a ve srovnání se čtvrtým čtvrtletím zůstaly v podstatě beze změn. Stále se projevuje stagnace prodeje v některých oblastech a silnější vývoj automobilového odvětví a průmyslových OEM prodejů v Asii. Potenciální přednákupy před zvýšením […]

SKF dodává řešení pro e-up!, první plně elektrický vůz od Volkswagen
SKF dodává řešení pro e-up!, první plně elektrický vůz od Volkswagen

SKF dodává společnosti Volkswagen energeticky účinná ložiska pro elektrickou hnací jednotku prvního plně elektrického vozu e-up!. SKF dodává upravená kuželíková valivá ložiska a kuličková ložiska SKF eDrive pro elektrický motor a převodovku vozu e-up!, který byl představen na podzim 2013. Tato řešení pomáhají snížit tření a hlučnost elektrické hnací jednotky, což zvyšuje celkový dojezd vozidla. […]

SKF získala uznání od General Motors pro nejlepšího dodavatele roku 2013
SKF získala uznání od General Motors pro nejlepšího dodavatele roku 2013

SKF byla jmenována dodavatelem roku General Motors (GM) v rámci 22. ročníku slavnostního předávání cen pro dodavatele roku, které se konalo ve středu 12 března. Po 4 oceněních za sebou je toto již páté ocenění pro SKF v řadě. „Díky stabilně vysoké úrovni výkonu jsme dokázali toto prestižní ocenění získat již několik let za sebou. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!