Nový katalog tlumičů Sachs

26. května 2014, 16:33

Nový katalog „Sachs – tlumiče pro osobní vozidla“ obsahuje celkem 3.392 referencí a 184 nových produktů značky.

Nový katalog ZF Services byl vydán s ohledem na servisy, které používají pro opravy náhradní díly značky Sachs. Katalog má 907 stran a je k dispozici v angličtině nebo němčině. Úvod a klíčové fragmenty byly také přeloženy do dalších 17 jazyků, včetně češtiny.

Katalog je k dispozici v tištěné podobě (objednávky prostřednictvím distributorů) a ve formátu PDF na adrese www.zf.com/services/catalog. Jeho nejnovější verze je také k dispozici on-line na "WebCat".

Související články

Značka SACHS v sortimentu firmy AD Partner
Značka SACHS v sortimentu firmy AD Partner

AD Partner rozšiřuje sortiment o spojkové systémy SACHS. SACHS je vývojovým partnerem a dodavatelem originálních dílů pro většinu výrobců osobních i nákladních automobilů. Vysokou kvalitu výrobků značky SACHS podtrhuje vysoký podíl dodávek do prvovýroby.

Výsledky ZF Friedrichshafen AG za rok 2013
Výsledky ZF Friedrichshafen AG za rok 2013

V roce 2013 koncern ZF Friedrichshafen AG vytvořil po celém světě 4.200 nových pracovních míst, z toho téměř polovina připadla na Německo, což jej činí lídrem v oblasti zaměstnanosti mezi německými společnostmi. Obrat ZF se zvýšil o 8 procent: z 15,5 na 16,8 miliard eur. Firma otevřela novou továrnu v Číně a Malajsii. Zaměstnává okolo […]

Sachs a Lemförder svádějí úspěšný boj s konkurencí
Sachs a Lemförder svádějí úspěšný boj s konkurencí

Značky Sachs a Lemförder nejsou v automobilovém průmyslu žádnými outsidery. Naopak, znají je všichni významní producenti osobních i užitkových vozidel a konkurence s nimi musí rozhodně počítat. K udržení klíčového postavení na trhu pomohlo soustředění obou značek spolu se značkami ZF Parts a Boge pod křídla koncernu ZF Trading. Od svých počátků se firma ZF […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!