Divize Vehicle Components společnosti Federal-Mogul byla přejmenována na Federal-Mogul Motorparts

12. června 2014, 12:18

Společnost Federal-Mogul Holdings Corporation ohlásila další krok v její aktuální strategii při řízení celosvětového růstu svých prémiových výrobků a předních značek. S okamžitou platností byla divize Vehicle Components přejmenována na Federal-Mogul Motorparts.

Federal-Mogul Motorparts je předním dodavatelem prémiových značek, mezi něž se řadí MOOG®, Fel-Pro®, Champion®, Wagner®, ANCO® a Ferodo®, na trh náhradních dílů. Federal-Mogul Motorparts rovněž dodává vysoce kvalitní brzdové díly, komponenty podvozku a stěrače světovým výrobcům originální výbavy.

„Již více než století zůstáváme zaměřeni na poskytování nejkvalitnějších komponentů napříč všemi produktovými kategoriemi a regiony, kde působíme. Výrobci automobilů tento přístup oceňují a naše produkty z oblasti friction (tření) se nacházejí na 7 z 10 modelových řad automobilů v Evropě a nejprodávanějších vozech v Severní Americe,“ řekl Daniel Ninivaggi, CEO divize Federal-Mogul Motorparts a Co-CEO Federal-Mogul Holdings Corporation.

„Naše výrobky určené na trh náhradních dílů jsou navrženy a zkonstruovány v souladu se základní zásadou, že na bezpečnosti vozu a výkonosti výrobku záleží nejvíc. Prémiové značky společnosti Federal-Mogul jsou synonymem kvality a tento stav chceme udržovat i nadále, abychom odlišili naše výrobky od ostatních produktů dostupných na trhu. Navzdory aktuálním trendům v některých kategoriích na trhu náhradních dílů je naším nepolevujícím záměrem posouvat se vpřed, což se bude projevovat v podpoře našich prémiových značek a jasné komunikaci jejich výhod našim partnerům, profesionálním servisům a spotřebitelům,“ dodal Ninivaggi.

Federal-Mogul Motorparts vyrábí brzdové komponenty, díly na podvozek automobilu, těsnění a jiné náhradní díly. Tato divize také těží z odborných znalostí divize Federal-Mogul Powertrain ohledně motorových součástí.

Nové jméno a logo Federal-Mogul Motorparts se stává s okamžitou platností celosvětově využívaným, předně v nových marketingových kampaních svých produktových značek.

Související články

Federal-Mogul pokračuje ve spolupráci se závodním týmem Buggyra i v sezoně 2014
Federal-Mogul pokračuje ve spolupráci se závodním týmem Buggyra i v sezoně 2014

Společnost Federal-Mogul navazuje na úspěšnou spolupráci se závodním týmem Buggyra z předchozích let a také v sezoně 2014 bude závodním speciálům této značky dodávat komponenty značky Ferodo do brzdových systémů. Evropský šampionát v závodech tahačů byl zahájen o víkendu 24. – 25. května na italském okruhu v Misanu. V závodě se představil rovněž český závodní […]

Značka Champion® představuje řadu kabinových filtrů
Značka Champion® představuje řadu kabinových filtrů

Značka Champion® patřící do portfolia společnosti Federal-Mogul uvádí na trh inovativní řadu automobilových kabinových filtrů s designem “Flexi Frame”, které splňují nejpřísnější standardy kvality pro díly originálního vybavení. Nové kabinové filtry budou současně patřit k prvním produktům Champion nabízeným v novém výrazném balení obsahujícím QR kód, který mechanikům pomůže rychle a jednoduše výrobek rozpoznat i […]

Společnost Federal-Mogul Powertrain dokončila nákup divize motorových ventilů společnosti TRW
Společnost Federal-Mogul Powertrain dokončila nákup divize motorových ventilů společnosti TRW

Společnost Federal-Mogul Powertrain, divize holdingu Federal-Mogul (NASDAQ: FDML), dnes oznámila, že dokončila podstatnou část dříve avizované akvizice divize motorových ventilů společnosti TRW. Získaná divize s ústředím v Barsinghausenu v Německu má téměř 4000 zaměstnanců po celém světě. „Z této strategické akvizice máme ohromnou radost, jelikož nám přidává zcela novou řadu výrobků, jež skvěle doplňuje stávající […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!