Ronin Tools představuje novou řadu profesionálního nářadí

15. června 2014, 14:03

Společnost Servind je předním dovozcem a distributorem produktů skupiny EMM-Automotive do České a Slovenské republiky. Do portfolia holandské společnosti spadají i v našich lakovnách a servisech dobře známé značky Colad, Hamach a Ronin Tools. Poslední zmiňovaná značka Ronin Tools právě v těchto dnech představuje novou kompletní řadu profesionálního dílenského nářadí, která dokonale kombinuje špičkový výkon, snadnou manipulaci a atraktivní ergonomický design. Autolakovny a autoopravny se mohou připravit na nové kvalitní nářadí.

Profesionální dílenské nářadí Ronin Tools zahrnuje základní sortiment 228 dílů nářadí, mezi kterými najdete různé druhy kleští a šroubováků, kladiva, ploché klíče a měřicí nástroje s digitálním odečtem, zástrčný klíč s ráčnou se 72 zuby, vozíky na nářadí pro mobilní použití na dílně a mnoho dalších zajímavých a speciálních nástrojů pro mechanickou dílnu, klempírnu či lakovnu.

Toto nářadí se vyznačuje řadou důležitých vlastností, které společně vytvářejí výsledek silné a mimořádné koncepce. Všechny díly byly samozřejmě testovány v extrémních podmínkách a podle nejvyšších standardů kvality, aby splnily jak požadavky vysoké kvality, tak maximálního výkonu. Vysoce odolné nářadí je navrženo v elegantním a moderním designu, aniž by tím utrpěla praktičnost. Spolehlivost, odvaha, osobní nezávislost a respekt – to jsou atributy, které vytvářejí filozofii Ronin.

Vysoká úroveň kvality spočívá v tom, že různé nářadí, jako zástrčné klíče s ráčnami a francouzské klíče, je vyrobeno z vysoce kvalitní CR – V (chrom-vanadiové) oceli. Navíc bylo podrobeno zvláštnímu tepelnému zpracování, čímž bylo dosaženo maximální tvrdosti a odolnosti proti zkroucení. Šroubováky jsou vyrobeny z SVCM oceli, která je mnohem odolnější proti překroucení než standardně používaná ocel S2. Štípací kleště a šroubováky jsou vybaveny ergonomickými měkkými držadly rukojetí z TOP (termoplastické) gumy. Šroubováky mají kromě toho na rukojeti vyraženo označení velikosti a druhu, takže kdykoli a rychle najdete to správné nářadí, které zrovna potřebujete. Vysoká kvalita nářadí Ronin Tools je podpořena třicetiletou zárukou.

Nářadí je dodáváno v bytelných vozících, které jsou stabilní a mají atraktivní design. Vozíky disponují osmi zásuvkami a centrálním zajištěním. Centrální zajištění se stará o to, aby nemohla být otevřena více než jedna zásuvka současně. To zabraňuje případnému převrácení vozíku. Vozík je samozřejmě plně uzamykatelný. K uložení dílenského nářadí je určeno prvních sedm zásuvek se speciálními přihrádkovými vložkami, díky nimž je tak to správné nářadí vždy na svém místě a po ruce. Spodní zásuvka je díky své velikosti ideální k uložení brusek nebo jiných nástrojů.

Pro případné následné doplnění nářadí do vozíku či dílny jsou jednotlivé díly nářadí Ronin Tools dodávány po jednotlivých kusech, nebo také jako speciálně sestavené sady. To profesionálům ulehčuje práci, jednotlivé díly se dají kdykoliv samostatně dokoupit, např. pokud se některé díly ztratí.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!