Osram: Větší bezpečnost pro motocyklisty

22. září 2014, 10:54

Motocyklisté bývají na silnicích vystaveni největšímu nebezpečí. OSRAM proto motocyklovým nadšencům nabízí stále lepší a kvalitnější osvětlení vozovky. Včasné zpozorování překážky, chodce nebo přebíhající zvěře jim totiž v mnoha případech může zachránit život. Vylepšená řada motocyklových žárovek Night Racer a X-Racer přináší oproti klasickým halogenovým žárovkám až o 110 % více světla na vozovku.

Žárovky Osram Night Racer 110 a Osram Night Racer 50 vydávají až o 110, resp. 50 procent více světla než konvenční halogenové žárovky a představují tak pro motocyklisty, kteří nesnáší kompromisy a kteří si chtějí dopřát pro sebe a svoje stroje to nejlepší, absolutní nutnost. Tyto proti vibracím odolné žárovky jsou dostupné pro různé typy motocyklů, a to v páru nebo v samostatném balení s doporučenou cenou od 400 Kč. Žárovka Osram Night Racer 50 představuje cenově výhodnější alternativu a doslova ji je možno použít do každého motocyklu. Doporučená cena od 150 Kč.

Všem, kteří upřednostňují xenonový vzhled žárovky je správnou volbou žárovka Osram X-Racer. Ta má teplotu barvy podobnou jako u xenonových výbojek tj. až 4 200 K a přitom nabízí až o 20 procent vyšší svítivost než standardní halogenové žárovky. Je též dostupná v různém provedení s doporučenou cenou od 340 Kč.

Rozšíření standardní řady Osram Original
I standardní řada žárovek Osram Original Line 12 V byla rozšířena a nyní nově zahrnuje i dvě speciální žárovky pro skútry s označením S1 a S2 jako doplněk k žárovce Original HS1. Žárovky Osram Original S1 a S2 mají špičkový poměr cena/výkon. Dosahují až 4 krát delší životnosti než standardní žárovky a jejich halogenový hořák zajišťuje, že žárovka po celou dobu její životnosti nikdy nezčerná. Nové žárovky Osram Original jsou k dostání v jednoduchém nebo duo balení od 127 Kč.

Navíc od září 2014 budou motocyklové žárovky Osram Night Racer a Osram X-Racer k dostání ve zcela nových designových obalech ve tvaru mini helmy šedé barvy.

Tisková zpráva OSRAM Česká republika

Související články

První pickup na světě s kompletním LED čelním osvětlením značky OSRAM
První pickup na světě s kompletním LED čelním osvětlením značky OSRAM

Inovační technologie čelního osvětlení pro Ford F-150 díky spolupráci společností Osram a Flex-N-Gate. Jeden z legendárních amerických pickupů a nejprodávanější automobil v USA je nyní díky společnosti Osram průkopníkem v oblasti osvětlování. Model 2015 Fordu F-150 bude prvním pickupem na světovém trhu s řešením kompletního čelního osvětlení na bázi LED značky Osram. „Jsme hrdí na […]

light+building 2014: vytvářejte budoucnost osvětlení společně s OSRAMem
light+building 2014: vytvářejte budoucnost osvětlení společně s OSRAMem

Navštivte Osram na veletrhu light+building 2014 ve Frankfurtu nad Mohanem mezi 30. březnem a 4. dubnem. V rámci stánku o celkové ploše přibližně 2.000 čtverečních metrů bude společnost OSRAM a její specializované značky Siteco a Traxon Technologies předvádět komplexní osvětlovací řešení a velmi zajímavé novinky. Dozvíte se mnoho informací o produktech OSRAM a o naší […]

Modrá je dobrá: OSRAM rozšiřuje svou řadu Cool Blue Intense
Modrá je dobrá: OSRAM rozšiřuje svou řadu Cool Blue Intense

Halogenové žárovky a xenonové výbojky jsou stále atraktivními alternativami k LED. Limitovaná série Cool Blue Intense, která je v nabídce od září 2014, nabízí mimořádně vysoké teploty chromatičnosti a vysokou výkonnost. Díky svému namodralému, zářivě bílému světlu dodávají žárovky a výbojky z řady „Cool Blue Intense“ vozidlům zvláštní vzhled a vyšší kontrastní rozlišení překážek na […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!