KYB: Nová montážní videa

26. března 2015, 17:05

KYB vydala nová montážní videa s cílem posílit technickou podporu dostupnou všem servisům a jejich technikům.

Občas se stává, že autoservis odmítne výměnu tlumiče pérování u daného vozidla provézt, a to vzhledem k jeho obtížnosti. Díky těmto velmi názorným videím nebude pro běžného automechanika výměna tlumiče pérování problém.

Václav Uhlíř,Zástupce KYB Europe pro Českou republiku a Slovensko prohlásil: “Snažíme se poskytnout všem našim zákazníkům více montážních videí, nejen pro montáž tlumičů (předních i zadních), ale také  pro montáž pružin zavěšení. Tato videa jsou zaměřena na vozidla u nichž je tako výměna obtížnější např. díky umístění tlumiče, popřípadě jeho konstrukci. Doufáme, že náš web se stane v budoucnu užitečným pomocníkem při hledání odborné pomoci s instalací komponentů závěsů kola”.

Videa naleznete na KYB webových stránkách v technické sekci:

http://www.kyb-europe.com/kyb-czech/videos.html

QR kódy vyskytující se na krabicích KYB výrobků budou rovněž obohaceny o tyto nová videa.

Je to velmi užitečná podpora mechanikům užívajícím chytré telephony, díky nim mají okamžitý přístup k informacím jako jsou montážní instrukce, návody a pod.

Pro ty, kteří nemají chytrý telefon jsou videa přístupná rovněž na webu  KYB Europe.

Montážní videa můžete taktéž najít na sociálních sítích:

Youtube:    www.youtube.com/user/KYBEurope
Facebook:  www.facebook.com/KYBSuspension
Twitter:      @KYBEurope

Tisková zpráva společnosti KYB

Související články

KYB převzala cenu od Group Auto International
KYB převzala cenu od Group Auto International

KYB Europe GmbH opakovaně získala cenu dodavatel roku od Group Auto International v kategorii Prodej. Group Auto pořádala každoroční kongres v Aténách, které se zúčastnilo 144 zástupců z 30-ti národních organizací. Během několika posledních let obdržela KYB několik cen ve všech kategoriích. KYB Europe je dlouhodobým partnerem Group Auto a vzájemný obchod je neustále rozvíjen. […]

KYB oslavuje 80-ti leté výročí
KYB oslavuje 80-ti leté výročí

KYB Group celosvětově známý lídr ve výrobě tlumičů pérování pro automobily právě oslavil 80-ti leté výročí vzniku. Mr. Shiro Kayaba založil ve svých 21 letech v roce 1919 Kayaba výzkumné centrum. Byl velmi talentovaným a kreativním vynálezcem. První výrobek, jenž vyvinul, byl průkopnický hydraulický vzlet a přistávací systém pro letadla, který byl použit na jedné […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!