KYB převzala cenu od Group Auto International

14. ledna 2015, 17:49

KYB Europe GmbH opakovaně získala cenu dodavatel roku od Group Auto International v kategorii Prodej.

Group Auto pořádala každoroční kongres v Aténách, které se zúčastnilo 144 zástupců z 30-ti národních organizací. Během několika posledních let obdržela KYB několik cen ve všech kategoriích.

KYB Europe je dlouhodobým partnerem Group Auto a vzájemný obchod je neustále rozvíjen. Účastníci kongresu potvrdili úspěšné rozšiřování KYB sortimentu a rozvoj technické podpory.

Mike Howarth, prezident KYB Europe aftermarket, uvedl: KYB Europe spolupracuje s Group Auto International dlouhodobě a moc si vážíme této spolupráce. Jsem moc rád, že Vaši členové si všimli naší tvrdé práce a děkuji jim za to, že pro nás hlasovali. Budeme nadále pokračovat v budování naší úspěšné obchodní spolupráce”.

KYB je jedním z největších výrobců tlumičů pérování pro prvovýrobu, neboť každé čtvrté vyrobené vozidlo na světě má namontované tlumiče KYB. Na trh s náhradními dily KYB nabízí kompletní sortiment zavěšení kola, tedy tlumiče, pružiny, montážní sadu a prachovku.

Tlumiče KYB – japonská preciznost v českých rukách. V roce 2014 KYB oslavila již 10-ti let od založení výrobního závodu v Pardubicích.

Související články

KYB obdržela cenu od Group Auto International
KYB obdržela cenu od Group Auto International

Group Auto International vyhlásilo KYB Europe dodavatelem roku. Během několika posledních let KYB vyhrála téměř všechny kategorie, což je veliký úspěch. Ve všech kategoriích pro ni hlasovali všichni členové, a to je více jak 1.200 členů Group Auto. KYB obdržela certifikát ohledně kvality jejích služeb a výrobků. KYB Europe je dlouholetým partnerem Group Auto a […]

KYB: Nová montážní videa
KYB: Nová montážní videa

KYB vydala nová montážní videa s cílem posílit technickou podporu dostupnou všem servisům a jejich technikům. Občas se stává, že autoservis odmítne výměnu tlumiče pérování u daného vozidla provézt, a to vzhledem k jeho obtížnosti. Díky těmto velmi názorným videím nebude pro běžného automechanika výměna tlumiče pérování problém. Václav Uhlíř,Zástupce KYB Europe pro Českou republiku […]

KYB oslavuje 80-ti leté výročí
KYB oslavuje 80-ti leté výročí

KYB Group celosvětově známý lídr ve výrobě tlumičů pérování pro automobily právě oslavil 80-ti leté výročí vzniku. Mr. Shiro Kayaba založil ve svých 21 letech v roce 1919 Kayaba výzkumné centrum. Byl velmi talentovaným a kreativním vynálezcem. První výrobek, jenž vyvinul, byl průkopnický hydraulický vzlet a přistávací systém pro letadla, který byl použit na jedné […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!