Nový KYB katalog tlumičů pro rok 2015

11. května 2015, 10:05

Společnost KYB představila nové evropské katalogy tlumičů, pérování a pružin. Katalogy obsahují kompletní seznam všech aplikací včetně novinek pro rok 2015.

Tento komplexní katalog obshuje 112 nových tlumičů a 140 nových pružin zavěšení. Vše pro osobní vozidla, a lehké užitkové automobily. Většina těchto nových položek je již dostupná na skladě.

Nové položky – tlumiče a pružiny pokryjí úctyhodných 22,5 mil vozidel napříč Evropou. Seznam několika nových aplikací najdete níže.

Dále v katalogu tlumičů pérování neleznete 32 nových položek horního uložení, jenž zvyšuje životnost tlumiče a snadno se vymění zároveň s ním. V novém katalogu také nebylo zapomenuto na rozšíření nabídky ochranných sad tlumičů, a sice o 29 úplně nových položek.

Katalog obsahuje 80 výrobců vozidel, jenž představují kompletní pokrytí evropského vozového parku. Pro snazší vyhledání jsou seřazeni abecedně v obou katalozích. Nakonci katalogu tlumičů naleznete obrázkovou přílohu příslušenství k tlumičům, jako jsou horní uložení a prachovky s dorazama.

Interaktivní verzi katalogu naleznete rovněž na KYB Europe webu a také je zde ke stažení PDF verze.

Související články

KYB zprovoznila zcela nový elektronický katalog
KYB zprovoznila zcela nový elektronický katalog

KYB Europe Aftermarket představila nový vylepšený elektronický katalog, jenž byl vyvinut ve spolupráci s TecDocem, který je též dodavatelem dat. Katalog můžete nalézt na této adrese: www.kyb-europe.com/catalogue.asp. Katalog přináší spoustu nových výhod, jako je vyhledávání podle VIN kódu, podle OE čísla dílu a také umožňuje uživateli převedení objednacího čísla dílu od jiného výrobce na objednací […]

KYB oslavuje 80-ti leté výročí
KYB oslavuje 80-ti leté výročí

KYB Group celosvětově známý lídr ve výrobě tlumičů pérování pro automobily právě oslavil 80-ti leté výročí vzniku. Mr. Shiro Kayaba založil ve svých 21 letech v roce 1919 Kayaba výzkumné centrum. Byl velmi talentovaným a kreativním vynálezcem. První výrobek, jenž vyvinul, byl průkopnický hydraulický vzlet a přistávací systém pro letadla, který byl použit na jedné […]

Sledovanost KYB na kanálu youtube
Sledovanost KYB na kanálu youtube

KYB Europe GmbH divize aftermarket zaregistrovala více než půl miliónu shlédnutí jejího YouTube kanálu. KYB před 3 lety představila podporu mechanikům ve formě montážních videí na vozidla, kde je výměna tlumiče komplikovanější. Počet těchto videí neustále narůstá na současných 70 videí pokrývajících vice než 210 odlišných vozidel. V současné době registrujeme více než 40.000 zhlédnutí […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!